![]() |
Prawdziwy 1 GB w standardzie w home.pl
"Konta w sieci home.pl zyskują nowy wymiar użyteczności. W czasie burzliwego
rozwoju multimediów i zwiększania dostępności Internetu, zwiększamy pojemność wszystkich kont. Użytkownicy kont typu Personal email mają do swojej dyspozycji 1 GB powierzchni przeznaczonej na pocztę elektroniczną. Dla posiadaczy serwerów wirtualnych udostępniliśmy Business Server z 1 GB przestrzeni przeznaczonej na WWW i pocztę elektroniczną. Każde rozszerzenie PRO dodaje kolejny 1 GB. Podkreślamy, że nasze rozwiązanie - w odróżnieniu od innych ofert - nie zawiera limitów wielkości pojedynczej wiadomości i nie wymusza okresowego zwiększania wielkości konta. Otrzymane listy będą do dyspozycji tak długo, jak wymaga tego Państwa decyzja. Zmiana dotyczy wszystkich Klientów - już korzystających z naszych usług oraz rozpoczynających swoją przygodę z home.pl" Właśnie dziś dostałem tego maila od www.home.pl Krzynka naprawdę jest rewelacyjna. P.S. To wcale nie jest kryptoreklama :haha: || :haha: || :haha: |
a jak to jest z wysylaniem z innych kont do home czy np. z konta w tlenie wysle komus kto ma konto w home zalacznik np. 700mb :pisze: czy raczej trzeba miec konto o podobnych parametrach ?
|
piszą, że brak limitów to brak. kiedyś ich pytałem ale wyleciało mi z dyńki :)
|
konta maja zawsze dwa ograniczenia - wielkosci wysylanego i otrzymywanego emaila - najczesciej operator podaje tylko limit wysylanego - przewaznie da sie gdzies doczytac jaki jest ten drugi, czesto na szczescie wiekszy :)
zawsze trzeba miec swiadomosc ze do wielkosci pliku trzeba doliczyc narzut mime - okolo 30% |
Onet też ostatnio powiększył limity i program Antyspam dla każdego za free :)
|
Ja Wam polecam coś lepszego, mianowicie pocztę 1GB + FTP100MB!!! Za FREE! ;) To są podstawowe zalety konta na www.spymac.com Dodatkowo jest jeszcze jakaś galeria 250MB itd. FTP wspaniały (tylko czasami :P) wysył miałem kiedyś 150kB/s, ściąganie 800 kilo... Aby móc z niego korzystać, należy przejść przez dość długawą rejestrację i wpisać dane, które by coś przypominały (wiecie, nie np. rrr,rrr,rrr tylko Kapusta, Kalafior itd :D) Jak zweryfikują to macie do dyspozycji 100MB a co najważniejsze HOTLINKING! Można tam śmiało wrzucać pliki na forum... :fiu:;)
Zobaczcie jak ładnie się ściąga z tego FTP. Znajdziecie przykłady ("żółte linki", przeczytajcie wszystko na stronce to dowiecie się o co chodzi) pod adresem: www.swiatpps.prv.pl (nie bijcie za to :fiu:). :) |
Cytat:
Dzienx Vavoom za info :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |