Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   CHWDP - 500 zł -Policja ma juz świra :[ (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chwdp-500-zl-policja-ma-juz-swira-40942/)

kizio 08.10.2004 19:36

CHWDP - 500 zł -Policja ma juz świra :[

http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1192143

To chore! I jeszcze koło mojego miasta.

kodziu 08.10.2004 21:32

Chodźmy wszyscy do pizzeri...
Chowaj wszystko do plecaka.
:ASD
Fajny ten skrót i już dawno nie jest chyba używany do obrażania milicji :P

Predi 08.10.2004 21:45

taaa ja piewrwszy raz slysze :) z rozwiniec najbardziej mi sie podoba "Chwala Dobrym Policjantom" oraz "Chowaj Windowsa Do Piwnicy" :D

Smartek 08.10.2004 21:48

Chyba Wieje, Drzwi Pozamykac - to jest debesciarskie :)
pozdro ;)

adixo 08.10.2004 21:53

:haha: :haha: :haha: z chęcią kupił bym sobie taką bluzę i chciałbym aby mnie za nią aresztowali to dopiero dałbym im popalić :bicz:

47 08.10.2004 22:23

Cosik mi sie wydaje że nie było tak jak ten gościu to przedstawił. A prasa tylko to nie potrzebnie nagłośniła, terza byle gówniaż spod bloku założy sobie bluze z takim napisem i skoczy z bejem pobiegac po parku a jak go zgarną to powie że to za napis.
Z drugiej strony Policjanci to też ludzie, ciekawe co by było jak by ich zabrakło?? Pomyślcie o tym zamiast tylko na nich najeżdzać.
Pozdro

kodziu 08.10.2004 22:53

Cytat:

Napisany przez Smartek
Chyba Wieje, Drzwi Pozamykac - to jest debesciarskie :)
pozdro ;)

:ASD
Albo to: Chowaj warez do piwnicy.

Pawel_k 08.10.2004 23:22

Mikolow moje miasto!! :P
mam zgrany reportarz o tym z polsratowych informacji jakby ktos chcial ;)

Remix 09.10.2004 00:22

Witam!

Buahahaa dobrze tak gowniarzowi!

Bardzo dobrze, ze policja robi porzadek z takimi cwaniaczkami... jasna rzecza jest, ze dobrze wiedzial, co znaczy ten skrot i dobrze wiedzial, ze nosi ta bluze z premedytacja, wiec jego tlumaczenie jest dla mnie smieszne...

Trafila kosa na kamien i chlopaczek beknie na 500zl :) moze sie oduczy cwaniakowania...

Ogolnie ludzi z bluzami lub koszulkami ChWDP lub HWDP uwazam za lamerow.

Macio.Men 09.10.2004 00:44

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

Buahahaa dobrze tak gowniarzowi!

Bardzo dobrze, ze policja robi porzadek z takimi cwaniaczkami... jasna rzecza jest, ze dobrze wiedzial, co znaczy ten skrot i dobrze wiedzial, ze nosi ta bluze z premedytacja, wiec jego tlumaczenie jest dla mnie smieszne...

Trafila kosa na kamien i chlopaczek beknie na 500zl :) moze sie oduczy cwaniakowania...

Ogolnie ludzi z bluzami lub koszulkami ChWDP lub HWDP uwazam za lamerow.

Dobrze gada! Piwa mu! ;)

Air 09.10.2004 03:40

Każdy gówniaż wie co to znaczy ale kiedy dostanie w***ane to od razu na policję biegnie że go pobili. Taka jest jego ideologia, jeżeli *******isz policjanta to nie oczekuj od niego pomocy jeżeli kolega dres wsadzi Ci kosę w płuca.

Dla każdego trzeba mieć szacunek (respect jak to mówią prawdziwi Hip Hopowcy) a nie mieszasz z gównem osoby które Ci dupe ratują na osiedlu lub blokowisku.

andrzejj9 09.10.2004 07:36

Cytat:

Napisany przez Air
Każdy gówniaż wie co to znaczy ale kiedy dostanie w***ane to od razu na policję biegnie że go pobili. Taka jest jego ideologia, jeżeli *******isz policjanta to nie oczekuj od niego pomocy jeżeli kolega dres wsadzi Ci kosę w płuca.

Dla każdego trzeba mieć szacunek (respect jak to mówią prawdziwi Hip Hopowcy) a nie mieszasz z gównem osoby które Ci dupe ratują na osiedlu lub blokowisku.

Wiesz co? Ja i tak nie oczekuję pomocy od policjanta w sytuacji, w której mogę tego potrzebować. Po prostu zdaję sobie sprawę, że tak, jak na pewno zjawią się, kiedy źle zaparkuję, albo w konkretnym miejscu przekroczę prędkość, tak, kiedy rzeczywiście będę potrzebował ich pomocy, nie mogę na nich liczyć.

Kilka postów wcześniej pojawiło się stwierdzenie, co by było, gdyby nie było policji. Powiem Wam szczerze, że na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń, nie miałbym nic przeciwko temu. Przynajmniej nie tliłoby się jeszcze gdzieś we mnie błędne przekonanie, że w sytuacji kryzysowej, oni zjawią się i zrobią to, po co przede wszystkim istnieją - pomogą.

@Remix

Piszesz właściwie słusznie, ale nie możesz zakładać, że właśnie z taką osobą masz do czynienia. Sam, gdyby dana bluza podobała mi się kolorystycznie i materiałowo, nie zwróciłbym specjalnej uwagi na napis. I co wtedy - za czyjąś nadinterpretację ja mam ponosić szkody? Na pewno bym nie zapłacił, a sprawę od razu oddał do sądu.

Ale kim naprawdę był ten chłopak nie wiemy. Mnie tylko smuci kolejny dowód na to, że policjanci zajmują się pierdołami, a kiedy są naprawdę potrzebni, można o nich tylko pomarzyć...

Zetoxa 09.10.2004 09:48

... trzeba mieć trochę zaskoku i polotu, takze w policji, zapytali kiedyś komendanta głównego policji by rozszyfrował ten skrót, a on z uśmiechem na ustach, że to bardzo proste: CHodźmy Wszyscy Do Policji :cool: , poprostu , troche jaj i oleju w głowie nikomu nie zaszkodziło.

sayan 09.10.2004 10:47

Hugo Wraca Do Polsatu :D

Smartek 09.10.2004 11:36

Cytat:

Napisany przez sayan
Hugo Wraca Do Polsatu :D

to mialo byc na "CH" :P
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:28.