![]() |
Ma ktoś może z Was Thomsona 32 WB642S
Jestem ciekaw jaki ma obraz. http://www.thomson.com.pl/klz2003pro...=2&mo=32wb642s |
Cytat:
|
a ja mam samsunga modelu nie pamietam, ale 29" 100Hz ale nie płaski a szkoda, dałem 2400 i jest lux! obecnie 3 rocczek mu leci :)
|
A co powiecie na te model .
Sony KV-32FQ86 Panasonic 32PX10P JVC 32 X4 BU Ma ktoś je może ? |
Jerry from hell... ładnie to tak bawić się w archeologa?
|
sony, mimo ze jeden z pionierow rynku, nigdy nie mial dobrych laserow
w moim cd soniacza laser wytrzymal i tak dlugo - bo dwa lata (po poltora roku czyszeczenie konieczne bylo), ale to pikus przy Technicsie... to sie chyba nie starzeje... a teraz sony chyba sam zauwazyl ze mu to nie wychodzi, bo zaczol kupowac lasery (a przynajmniej ich czesc!) od liteona :) |
Cytat:
znajomy kupił dvd, który wytrzymał rok (gwara) i 2 miechy potem laser sie skończył. spalił się silnik mechanizmu pozycjonowania głowicy bo wałek był lozyskowany w plastiku i to sie zatarło :( |
Cytat:
Moim następnym zakupem będzie Plazma albo LCD, a to na pewno stanieje. |
Cytat:
jeszcze czajniki!!! serio nie do wykończenia. no to jaki ten telewizor, bo zbieram a będę w Berlinie może ktoś zna dobry adres? Sony 27 działa u mnie od 87 roku (ale to Japończyk) 2 zwałki raz jakaś głupota i obraz się nie mieścił w kineskopie :) i raz zasilanie. |
jesli kupujesz zwykly tv 16:9 zwroc uwage na progressive scan ...
dopiero wtedy widac roznice miedzy filmami z dvd a vhs na tv >banke< moim skromnym zdeniem szkoda teraz kasy popytaj w wsrod znajomych moze ktos ma dojscie do taniej plazmy ... ja popytalem i znalalem nowe 42" LG ... wolal bym panasonica vier'e ale jak za 6 tysiecy to nie bede wybredny ;) szukaj tv z progressive scan ... naprawde warto |
Cytat:
|
Ja mam Sony KV32FX66. Bardzo dobry telewizor gra juz 2,5 roku i praktycznie zadnych zmian w obrazie a uzywany jest dosc mocno (jakies 10 h na dobe).Szwagier ma LG tez 32 cale ale jakosc obrazu pozostawia wiele do zyczenia(nasycenie kolorow, kontrast).Moj Sony skladany byl w Hiszpanii ale co ma w srodku to dokladnie nie wiem bo nigdy nie zagladalem 8 ) . Mam tez kino domowe Sony. Dzwiek ladny obraz tez ale padl po roku i 2 tygodniach od zakupu (nie zalapalem sie na gwarancje (( )Przestal widziec dzwiek DD5.1.
|
Masz racje. Ja też polecam Thomsona. Niedrogi, dobry, niezawodny. Sam takiego nie mam bo mam panasonica ale kupuje thomsona.
|
Hmm najlepsze co do tej pory mialem w rekach pod wzgledem jakosci to byl Bang & Olufsen nie do pobicia jesli chodzi o wykonanie i parametry i praktycznie niezniszczalne.
z tanszych marek polecam LG i Thomsona podobne jakosciowo i bardzo trwale, natomiast jak Sony to tylko te drozszeod 6000 wzwyz, Philips robi dobre ale tylko zelazka i mixery i niech lepiej przy tym pozostanie (nagminnnie padaja kineskopy po dwoch trzech latach uzytkowania), natomiast juz po wymianie (koszt ok 1000) chodza rewelacyjnie a wlasnie nie ma ktos do odsprzedania zlomu philipsa? moze byc panorama lub zwykly to chetnie odkupie :) |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |