![]() |
Cytat:
Ale wydaje mi się, że w stosunku do płyt CDR Wynikło z tego, że raczej nie jest to dobry pomysł :nie: Dlaczego? Odklejanie się etykiet Złe wyważenie płyty Głośniejsza praca urządzenia Nie pamiętam dokładnie, ale taka mniej więcej była argumentacja :taktak: |
etykieta na płytke dvd
mam pytanko czy jest bezpiecznie naklejanie etykiet na dvd
|
Cytat:
|
Cytat:
|
walczyc zawsze warto ale w nie ktorych przypadkach to jak walka z wiatrakami :D
|
Cytat:
Ale z głupotą to chyba zawsze warto walczyć ! Choć przyznaję Ci Turboni rację , je śli by takich brakło to smutno by było na forum ! :haha: |
ale jak byloby wiecej takich ludzi na swiecie niz takich jak my to bylo by na tym swiecie nudno, a tak przynajmniej cos sie dzieje :D
|
Cytat:
To po prostu stąpająca po ziemi doskonałość która niema sobie równej ! Może lepiej pozwolić mu myśleć że tak jest ! Sam niewiem ? może za głupi jestem ! |
no nie kazdy jest alfa i omega
|
No , ładnie !
|
Cytat:
:sciana: |
Cytat:
Miłych snów ! i słodkiego rechotu ! |
Cytat:
jak nie znasz sie na zartach lub dowcipach to wogole ty nie pisz |
;) koleś z servisu jest id...ą , jakie skąfigurowanie nagrywarki.Wkładasz płyte i palisz.
|
Cytat:
Jest porysowana lub błędnie nagrana :taktak: Przynajmniej u mnie takie błędy wyskakiwały Gdy zawartość płytki nie chciała się skopiować :smutny: A było to zazwyczaj przy filmach Nagranych na słabej jakości nośnikach :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:13. |