![]() |
DVD kompresor ???
witam i pozdrawiam wszystkich...
dziekuje za wszelka pomoc i jeszcze raz zwracam sie z prosba o ratunek :) Nagrywam film na DVD jednak film jest troszeczke na dlugi i nie wchodzi mi na plytke. czy znacie moze jakis dobry program do kompresji filmu ktory nie zniszczy jakosci filmu? z gory wielkie dzieki buziaki |
Cytat:
CloneDVD, InstantCopy8, DVDShrink, DVDFab .... And much more ... :mruga: Acha! No i dzięki za buziaki :D |
:-) dzieki wielkie za szybka odpowiedz
pozdroofka i jeszcze raz wielkie cmok :* :-))))))))))))) |
hmmm no i wyprobowalam wszystkie programy i nic:-( w DVD shrink wyswietla mi sie komunikat "invalid filename" mam filmik na dysku, w odpowiednim formacie jednak nie moge go nagrac na plytke bo plik jest za duzy... co moge zrobic?
|
sprobuja w clonedvd2 czy sie wczyta ale jezeli jest ok z tym formatem jak mowisz to shrink powinien go otworzyc podaj strukture tego formatu jak wyglada to co chcesz nagrac?:)
|
wiekszosc moich filmow to pliki .avi uzywam programu cucusoft ktory zmienia .avi na inny wybrany format (w tym przypadku DVD) i przekonwertowany film nagrywam programem My Sonic, tym razem jednak film okazal sie za dlugi. Utknelam wiec z za dlugim filmem o rozmiarze 1,726,474 w formacie .mpg :-(
|
Cytat:
|
Cytat:
Może to pomoże :taktak: Coś chyba znajdziesz Dla siebie :mruga: |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
szczegolnie ostatnio :D