Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Zmiana biosu Nagrywarka samsung .... (https://forum.cdrinfo.pl/f15/zmiana-biosu-nagrywarka-samsung-40976/)

antany 07.02.2005 19:58

bios TS-05

Cytat:

Napisany przez kowanski
Przerobiłem bios TS05 od 552B tak żeby wlazł do 542A i podobno wlazł i nagrywarka żyje, ale nie widomo czy nagrywa, jak będe wiedział więcej to dam znać :)

I jak? Pochwal się, jeżeli nagrywa. Na czym polega ta przeróbka biosu?
Andrzej

kowanski 25.11.2004 00:13

Cytat:

Napisany przez piero66666
Jestem nowy, nie bijcie pytam o to w tym dziale, ponieważ w dziale DVD nie moge umiescić postu, jesli co to przenieście.
A wiec mam nagrywarkę Samsung TS-H542A i pytanie czy można przerobić (wgrać bios) ją na Samsunga TS-H552B, jeśli tak to czy ktoś to juz przerabiał ?

Przerobiłem bios TS05 od 552B tak żeby wlazł do 542A i podobno wlazł i nagrywarka żyje, ale nie widomo czy nagrywa, jak będe wiedział więcej to dam znać :)

Czołgista 09.11.2004 01:42

Cytat:

Napisany przez Kilpo
Jak ja tu bywałem to żeś sie jajkami bawił, więc ty może zbastuj. A login wolno mi zmienić kiedy zechce, więc nie kozacz. :klnie: Jak masz coś do powiedzenia to na temat proszę, a komentaże to wal na czat onet lub temu podobne - pozdrowionka dla Ciebie.

O ! stary bywalec się znalazł !

Super !

A login zmieniłeś pewnie przez nadmierną popularność :haha:

VIZZARD 09.11.2004 01:21

Cytat:

Napisany przez Kilpo
Jak ja tu bywałem to żeś sie jajkami bawił, więc ty może zbastuj. A login wolno mi zmienić kiedy zechce, więc nie kozacz. :klnie: Jak masz coś do powiedzenia to na temat proszę, a komentaże to wal na czat onet lub temu podobne - pozdrowionka dla Ciebie.

No to zmieniaj, zmieniaj!

Byle na lepsze!

Bo na razie coś nie wychodzi :nieee:

Bywałeś tu?

To bywaj! :papa:

Ja nawet nie wiem co to czat onet

Ale ty widzę znasz to doskonale :pisze:

Póki co, to polecam słownik ortograficzny

A co do jajek - to każdy ocenia według siebie, znasz to? ^_^

No to nara! :roza:

Kilpo 09.11.2004 00:48

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Dżordzio!

Ledwo co tu wlazłeś

A zachowujesz się jak wsiok :\

Zbastuj! :zly:

Bo na razie jak widać - to dziób masz tylko ty :>

VIZZARD 09.11.2004 00:09

Cytat:

Napisany przez Kilpo
jak nie potraficie innemu konkretnie pomóc, to stulcie dzioby. :klotnia:

Dżordzio!

Ledwo co tu wlazłeś

A zachowujesz się jak wsiok :\

Zbastuj! :zly:

Bo na razie jak widać - to dziób masz tylko ty :>

Turboni 08.11.2004 23:59

sorry ale nik rozsadny na tym forym nie kupilby nagrywarki dvd samsunga
wiec sie nie czepiaj

Kilpo 08.11.2004 23:47

Firmawer TS-H542A

:pisze: Masz juz ten program ładujący bios do Samsunga ???? Jeżeli nie to napisz na Kilpo@irc.pl prześle ci go mailem bo własnie znalazłem i sam juz go sobie przeładowałem. A wy powinniście się troche wstydzić i jak nie potraficie innemu konkretnie pomóc, to stulcie dzioby. :klotnia:

VIZZARD 10.10.2004 17:42

Cytat:

Napisany przez piero66666
Jestem nowy, nie bijcie pytam o to w tym dziale, ponieważ w dziale DVD nie moge umiescić postu, jesli co to przenieście.
A wiec mam nagrywarkę Samsung TS-H542A i pytanie czy można przerobić (wgrać bios) ją na Samsunga TS-H552B, jeśli tak to czy ktoś to juz przerabiał ?

I tylko żeby nie było ...

... że nie mówiłem :D

Y@nkee_PL 10.10.2004 16:24

dział dvd ma poddziały i w nich dopiero można zakładać tematy

przenosze

piero66666 09.10.2004 16:29

Zmiana biosu Nagrywarka samsung ....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05.