![]() |
Nagrywana płyta audio z szumem.
Witam wszystkich, ponieważ jest to mój pierwszy post tutaj. Od 2 miesięcy denerwuje mnie jedna sytuacja, nagrywalem na 2 plytach (verbatim i mediastore) muzyke jako cd audio i gdy odsluchuje ją na jakimkolwiek sprzęcie (boombox, wieża) słychać szumy w tle (na komputerze normalnie). Nagrywam z prędkością najmniejszą czyli 4x na 2 programach (nero i burnatonce) i zawsze jest tak samo. Wcześniej nagrywałem płytki audio i wszystko było normalnie. Moja nagrywarka to Samsung SW-216B. Pomóżcie.
|
Cytat:
Jeżeli nagrywasz z plików *.mp3 to przekonwertuj je wpierw do *.wav i nagrywaj z wav-ów. |
Cytat:
|
Tu pomoze ASPI, a dokladnie ForceASPI => http://jankes.kizio.pl/inne/forceaspi17.rar
|
Witam!
I ja sobie chciałem to zainstalowac, bo nie mogę pozbyć się szumu przy nagrywaniu płyt audio, jednak nie wiem, jak to zainstalowac i gdzie wrzucić w ogóle. Czy powinno to być jako wtyczka Nero, czy gdzieś luzem na dysku? |
sciągasz to archiwum, wypakowujesz (gdzie tam chcesz) odpalasz pliczek installAspi.bat i po sprawie...
|
Pokazał mi się komunikat że ASPI zainstalowało się prawidłowo, ale jeden ze sterowników, EXO3 czy jakoś nie może zadziałać prawidłowo.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:58. |