![]() |
wracając do tematu - czy udało się komuś zrobić Full Spectrum Warrior z 3cd na 1DVD, poprosze o wskazówki, powoli kończą mi sie pomysły
|
sorry
ale prosze o link do jakis progamikow :piwo: |
Czytać nie potrafisz Master?
|
cze
kupuje sobie NEC DVD+/-RW ND-3500A bulk white i chcialbym sobie z dyzia ponagrywac muze ,programy itd ,tak jak na zwykle cd ,czy tak idzie ?,jakie sa najlepsze programy to tego ? jakie polecacie ? pozdro |
Rome TW nie da się tak przerobić z CD na DVD, bynajmniej nie bez modyfikacji plików instalacyjnych. Samo kopiowanie nic nie da.
Zajrzyj na http://spacetarget.com/games/pc_rome...D%20CONVERSION |
No tak ale w kazdym folderze jest plik autoexec.
1040337 to mój gg,jak mozesz to wejdz |
Musisz miec plik autorun.exe i autorun.ini w folderze CD2 wtedy napewno ruszy :taktak:
|
i na tym i na tym.Na DVd jest wszystko ok,instaluje tyle że po pewnym czasie prosi o włozenie cd2.
|
A nagrywałeś to na RW czy na R?
Czasami jest tak, że gra nie pójdzie na DVD :nie: |
Pierwsza to Rome total war
Druga Full Spectrum warriors |
A powiedz co to za gra?
|
U mnie na cd1 są pliki setup,data.cab i autorun.ini,autorun.exe.Na pozostałych są dalsze pliki data.cab i plik autorun.ini i autorun.exe.Najpierw każdą płytę skopiowałem do jednego katalogu np CD!,nastepnie 3 katalogi na dvd.To nie pomogło więc zgrałem wszystkie pliki z trzech płyt do jednego katalogu i dale to samo
|
Mam grę UT2004 (6 CD) nagraną tak:
Otwieram płytę i mam 6 folderów CD1, CD2,... plik setup.exe, autorun i wszystko smiga. W tych folderach CD1 i tak dalej nie ma żadnych tam plików autorun :nie: UT2003(3 CD) mam tak: Otwieram płytę i są foldery CD1, CD2, CD3 i pliczek autorun, który odnosi do pliku setup.exe w folderze CD1. W każdym nastepnym folderze mam pliczek autorun, który uruchamia dalszą instalację. Plik setup.exe jest w folderze CD1 inaczej nie rusza jak będzie gdzieś indziej. Instalator nawet nie pyta o płytę tylo instalka leci dalej. Spróbuj to nagrać tak jak ja mam :taktak: |
zgranie gry 3 płytowej cd na 1 dvd
Witam.Mam grę na 3 płytach CD.Chciałem je zgrać na jeden DVD,ale przy instalowaniu prosi mnie o włożenie kolejnej płyty.Wgrałem wszystkie pliki z 3 płyt do jednego katalogu i dalej to samo.Wcześniej wgrałem do katalogów jako pliki z CD1 do DISK1 ,pliki z CD2 do Disk2 itd.Niestety dalej to samo.Jak mam zrobić żeby instalował mi z jednej płyty DVD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |