![]() |
ja ta plyte bez problemu skopiowalem :) - tez orginal
nie ma to jak litek :D |
Cytat:
Nie pamiętam już czego użyłeś :nie: Ale jeżeli używasz AnyDVD i próbowałeś DVDDecryptera Sprawdź jeszcze SmartRipper :taktak: A nóż widelec .... :D |
Płyta jest oryginalna, zero zarysowań, dlatego wydaje mi się to dziwne. Chyba że jakieś super zabezpieczenie.
|
Cytat:
Czy napisałeś co to za płyta? Tłoczona, nagrywana? Napisałem ci, że jest to najprawdopodobniej błąd/uszkodzenie płyty A nie kwestia software'u :nie: A jeżeli tak jest - to nic na to nie poradzisz :nieee: Zobacz zresztą jeszcze TEN temat :czytaj: A zwłaszcza post nr 4 :taktak: |
Wiem że już pytałem, ale zero odzewu, a zależy mi bardzo na czasie.
Ale coś mi się zdaje że nic z tego. |
Cytat:
Szkoda, że jeszcze z osiem TYCH tematów nie założysz :\ Wiesz co? Zrób tak, żeby na pierwszej stronie tego działu Same Pottery latały :idea: Wtedy na pewno ktoś ci pomoże Dobrze, że tu choć napisałeś jaki sprzęt masz A rozwiązanie podałem ci w tamtym temacie :czytaj: |
A DVD Decrypter ?
Napisz jaki Ci błąd wywalają pozostałe programy ? Zakładam że próbowałeś z nagrywarki i DVD-Romu. |
Jak zripowac na HDD "upierdliwe" dvd ?
Mam problem ze zripowanie na twardziela filmu HARRY POTTER i KOMNATA TAJEMNIC. Chciałem sobie zrobić kopię bezpieczeństwa. Smart Ripper wywala błąd przy ripowaniu pliku VTS_01_1. Mimo że mam zainstalowany najnowszy AnyDVD za cholere się nie da. Próbuję najnowszym DVD Shrinkiem i to samo. Wywala błąd. (Płyta nie jest porysowana) Bardzo proszę o radę jak zrzucić to na dysk twardy. Zaznaczam że chcę zripować, ponieważ mam zamiar zostawić tylko polską ścieżke dźwiękową i usunąć dodatki, żeby zmieścił się na płycie dvd 4,7 gb.
Mam sprzęt: dvd-rom LG i nagrywarkę dvd-rw TDK. Bardzo prosze rady, strasznie zależy mi na czasie. Piotr |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |