![]() |
Cytat:
Ja to wiem Ale wytłumacz to tym innym :> |
Cytat:
|
nie ma to jak nagrywac na najtanszych plytach :D
|
Cytat:
W tym pytaniu od razu zawarta jest i odpowiedź :czytaj: Ale w tym gąszczu słów chyba trudno jest ją znaleźć Albo potrzeba skomplikowanej analizy myślowej przyczynowo - skutkowej :O Co chyba zresztą przerasta możliwości zwykłego śmiertelnika :glaszcze: Masta non1.0 pewnie poleciłby tobie Wymianę nagrywarki, komputera, pralki, lodówki, odkurzacza i samochodu A także i nerki :O Na firmówki Od LG :peace: ^_^ |
tak lepsze nosniki :D
|
no jakby top rzec:
UZYWAJ DROZSZYCH, MARKOWYCH PLYT !!! LITEK LUBI MARKOWE PLYTKI || |
Problem z LiteOnem SOHW 832S
Witam !
Posiadam nagrywarkę LiteOn 832S - zgrywam materiał z nagrywarki stacjonarnej na płytki dvd+rw - potem dokonuję obróbki. Przy próbach wypalenia płyty w programie CloneDVD2 jest problem :( Dotyczy on zwłaszcza tanich płyt typu Hawk czy Benq. Gdy Clone kończy zapisywać strukturę filmu na HDD i przechodzi do wypalania płyty pojawia się komunikat Write DVD9 - bad media... czy coś w tym rodzaju. Dziwne to o tyle, że materiału filmowego jest mniej niż 4 GB, więc jakim cudem nie mieści się na płytę - chyba że ów komunikat dotyczy czego innego :( Dziwne jest też, że po próbach z płytami Verbatim - wszystko poszło jak trzeba. Natomiast płyty Benq i Hawk spaliłem w liczbie aż 8 sztuk :/ Co może być przyczyną ? Czy zalecacie zmianę softu do wypalania płyt ? Czy problem leży w nagrywarce ? Choć chyba raczej nie - bo na wspomniane tanie płyty archiwizowałem również dane w programie dołączonym do LiteOna mianowicie SOnic DVD - i wszystko było OK. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Przemek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |