Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Propozycja zmiany na forum: Dział - jaka nagrywarka. (https://forum.cdrinfo.pl/f15/propozycja-zmiany-forum-dzial-jaka-nagrywarka-41084/)

Monter 03.11.2004 01:33

@pawelblu - święte słowa...

I tym sposobem dam pierwsze w swojej bytności tutaj ignory... No cóż, buractwa nie trawię.

AleX69 02.11.2004 22:29

yeap ... ignore :spoko:

pawelblu 02.11.2004 22:24

Cytat:

Napisany przez Wooody
...
Przyznaj się, PawleSmutny, czy nie masz na swoim koncie żadnych pytań sprzed 2000 postów, za które się rumienisz? No offense, of course:)

Ja jak zadawalem tu pierwsze pytania wiedzialem do czego sluzy forum i jak nalezy go uzywac. Nie mam powodu wstydzic sie zadnego z zalozonych przeze mnie tematow.

Sytuacja ktora podales jest bledym porownaniem. Sytuacja na forum z powtarzajacymi sie tematami przypomina raczej scenke - dostajesz szczegolowa instrukcje, krok po kroku, jak skonfigurowac modem w MACu, po czym nastepnego dnia, bez zagladania do tej instrukcji przychodzisz spowrotem do sklepu zgadnij z jakim pytaniem - JAK SKONFIGUROWAC MODEM W MACU. Po co wiec ktos sie meczy i pisze to wszystko, jak inni i tak to olewaja i pisza swoje ?? Taka postawa, 'przychodzenia na gotowe' bez sladowego zaangazowania ze strony autora zasluguje na potepienie a nie na usankcjonowanie, bo nawet z moralnego punku widzenia powinno sie takie postawy zwalczac (nie mowiac juz o merytorycznej degradacji forum, ktore przejawialoby sie powtarzaniem tych samych tematow non-stop).

@all zamiast sie klucic wrzuccie sie do ignorowanych i bedzie spokoj.

tytusdezoo 02.11.2004 20:31

Muszę cie zmartwic jest nas coraz więcej, dziś dołączył sławekj. :haha: :haha:

legion 02.11.2004 20:12

Cytat:

Napisany przez tytusdezoo
Jasne, największy problem masz ze samym sobą.

Cytat:

No brawo, wiem od dawna, że kolega ma wysokie mniemanie o sobie.

Skad ty mozesz wiedziec jakie ja mam mniemanie o sobie jak ty masz wieksze niz to forum.
Posiadasz takze kompleks nec'a powiazany z nienawiscia do litka moze tak juz pomyslec i pojechac do Iraku takich jak ty tam brakuje :D

I znowusz chcesz OT wiec mowie ci przejdz na priv i tam napisz co o mnie myslisz a nie ciagle mnie zaczepiasz
EOT
Cytat:

Muszę cie zmartwic jest nas coraz więcej, dziś dołączył sławekj. :haha: :haha:

Zachowujesz sie jak male dziecko no i co ze dolaczy na kim ty chcesz zrobic wrazenie na mnie :haha: :haha:
EOT

tytusdezoo 02.11.2004 19:22

Jasne, największy problem masz ze samym sobą.

legion 02.11.2004 19:11

Cytat:

Napisany przez Monter
Ciekawe... Czyżby zanosiło się na nową falę... wyzwisk? || :D

co ty zadna fala wyzwisk jak jestem wychowany :D i tylko jak ktos brzytko mnie zaczepia robie to samo niewiesz ze najlepsza obrona jest atak :D
Cytat:

Napisany przez ideJ
oczywiście zdajesz sobie sprawę, że to etat społeczny? ^_^ To tak na marginesie.. bez urazy ale zbyt łatwo dajesz się wciągnąć/sprowokować do tzw flame-wars :(

jasne co sie nie robi dal spoleczenstwa :D co ty ja zartowalem nie mam czasu na urzeranie sie z ludzmi pokroju tytusa :D

tytusdezoo 02.11.2004 19:08

Cytat:

Napisany przez legion
ja moge ten etat pobrac :D

No brawo, wiem od dawna, że kolega ma wysokie mniemanie o sobie.

ideJ 02.11.2004 19:07

@Woody:
tylko kto zdzierży pierwsze 3000 postów takiego ktosia? ^_^ Co do tego, że większość osób wpadłaby na pomysł skorzystania z wyszukiwarki to ja w takie bajki nie wierzę (choć na ogół jestem optymistą).

@Monter:
Pomysł z koszem jest całkiem całkiem... Ale to już bardziej sprawa dla adminów. Ludzi może nie jest aż tak brak ale czasu to by się przydało więcej

@legion:
oczywiście zdajesz sobie sprawę, że to etat społeczny? ^_^ To tak na marginesie.. bez urazy ale zbyt łatwo dajesz się wciągnąć/sprowokować do tzw flame-wars :(

Monter 02.11.2004 18:39

Cytat:

Napisany przez legion

Ciekawe... Czyżby zanosiło się na nową falę... wyzwisk? || :D

legion 02.11.2004 18:34

Cytat:

Napisany przez ideJ
Tylko, że do kasowania takich tematów to by osobny etat był potrzebny ^_^
Porządek na forum to zasługa wszystkich forumowiczów....

Monter 02.11.2004 18:26

Gdzieś niedawno proponowałem dział o nazwie KOSZ lub po prostu ŚMIETNISKO gdzie mod i admini mogli przenosić takie tematy, inne nie związane lub dziwne, wreszcie niektórzy mogliby tam spamować do woli, umieszczać kawały itp. Ponawiam propozycję. Może rzeczywiście kasowanie uszczupliło bardzo niektóre liczniki ;)

@ideJ - ja się kiedyś tym zajmowałem, ale to stare czasy. Szkoda, że teraz brak ludzi jest. Poza wspomnianą propozycją monitowałbym o usuwanie postów z działu Kupię/Sprzedam/Zamienię starszych niż np miesiąc i wyłączenie tam zliczania postów.

Wooody 02.11.2004 18:19

A ja nadal uważam, że stłoczenie ich wszystkich razem byłoby o wiele bardziej pedagogiczne:) I zrobiłoby się niezłe kompendium wiedzy na temat nagrywarek. Jakby nikt ze starych bywalców tam nie zaglądał, to interesanci sami wpadliby na pomysł poszukania... Natomiast wywalenie może natychmiast zaowocować urazą do tego forum. I w ten sposób starcicię kumpla, który po 3000 postów mógłby stanowić jeden z autentycznych dźwigarów tego zacnego grona:)

ideJ 02.11.2004 18:02

Tylko, że do kasowania takich tematów to by osobny etat był potrzebny ^_^
Porządek na forum to zasługa wszystkich forumowiczów....

AleX69 02.11.2004 17:49

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Ja bym te wszystkie tamaty wysylal na drzewo.

yeap ... 8 )

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42.