![]() |
hehe a to spryciarz ;) , no tak czy inaczej przed phpbb to bronilbym sie rekami i nogami.
|
Niezupełnie moja :) kase na forum vb dał drugi admin portalu necik :) ja tylko ją na konto wysłałem :)
Narazie zostane przy phpbb, a jak skołuje porząndne spolszczenie i dowiem się do jakiego katalogu wrzucić style to bedzie vb :) |
Cytat:
A co do ustawiania IPB to w zasadzie wszystko juz zostalo napisane na forum ipb - http://ibplanet.pl ,a jesli nie to mozesz na nim zapytac, tam Ci wszystko wyjasnia. Swoja droga gdybym ja wykupil licencje na vb to juz bym sie pomeczyl zeby postawic na nim wlasnie forum. No ale to Twoja kasa i Twoja decyzja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Twój styl fajny jest :)
Nie mam już forum w vb (nie wiedzialem do jakiego katalog styla załadować) to przeszłem na zwykłe phpbb :) |
Cytat:
Kopyrajcik jest nie od parady ;) |
Wrzuciłem ale to nic nie dało :(
|
spróbuj wrzucić to do ...\forum\cpstyles
|
Niestety nie wystarczy, bo jak ziportuję tylko plik xml to owszem opcja wybory stylu pojawi się, ale po wyborze danego stylu nie wyświetli żdnej z grafiki stylu, jest wtedy zero elementów graficznych, pozatym syl który se ściągłem posiada oprucz pliku xml pliki graficzne które na pewno cza gdzieś skopiować
|
|
Mam już styl do forum vBulletin 3.0.3 ale do jakiego katalogu cza go skopiować ?
|
Iso-8859-2
|
Prosiłem o gotowe bo mi się nie chciało tego wszystkiego tłumaczyć, no ale skoro gotwca mieć nie moge to se sam tłumacze :] i za jakieś trzy tygodnie bedę miec VB w wersji PL
PS Jaką mam ustawić stronę kodową żeby mi wyświetlało polskie znaki |
Cytat:
Po pierwsze, nie pruj się - bo nie ma takiej potrzeby, skoro sam coś robisz po co prosisz o gotowe ? Po drugie mowa jest o IPB 1.3 a nie VB. Po trzecie jesśli sam nie potrafisz zrobić skina, zapłać komuś, będziesz miał coś sowjego. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |