![]() |
Która nagrywarka lepsza??
Prosze o opinię, którą nagrywarkę lepiej kupić??
Asus DRW-1604P http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13463 czy NEC DVD+/-RW ND-3500A http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13107 chodzi mi głównie o jakość nagrywanych płyt dvd i o zapis DVDR DL. |
Cytat:
Tylko SAMSUNG Mocium Panie! :> ^_^ |
nie lepsze benq :>
|
Liteona kupuj i tyle. Po co kombinować, jak najłatwiejsze rozwiązanie jest pod ręką
|
LG panie super wydajnasc 100% servisu :haha:
|
SAMSUNG lub LG
a tak na powaznie tani i dobry, bo jest doby i tani to TYLKO LITEK a teraz 1633s |
Nie róbicie z człeka wariata, bo jeszcze Samsunga kupi i będzie wam wdzięczny do smierci. :klnie:
|
Cytat:
no moze zabije serwisanta || jak ja tego wczesniej nie zrobie :> KUP LITE-ona 1633s i bedziesz szczesliwy |
Nec 3500
KUP NECA 3500 jestem w jego posiadaniu i jestem bardzo z niego zadowolony mialem wczesniej litka i nie mowie ze jest zly ale dopiero po 3 wymianie serwisowej zaczal chodzic taj jak powinien zreszta wystarczy zerknac na forum najwiecej jest pytan od uzytownikow majactch problemy z litkami
|
Cytat:
Wracamy do punktu wyjścia :taktak: Zobacz TU :czytaj: I znajdź analogie :idea: :taktak: |
Cytat:
nec sie nie psuje co :haha: ja jakos mam litka od nowosci 812 i jeszcze sie ani razu nie popsul:D |
Odpowiedź będzie krótka - kup neca albo pioneera 8 )
|
Cytat:
Że już cię przekonałem do Samsunga :mruga: :D |
Cytat:
|
Samsung samse żądzi! Albo litek very lite! Kup litka. Taki jest popularny i masz szansę, że 80% kupiło rudymenta a Ty bedziesz w szczęśliwych 20% kupujacych dobry. Ja już Ci wyrobiłem jakieś 5%! Milion w środę milion w sobotę! I jeszcze jedno, jak kupisz neca, to niczego się nie nauczysz. Ja kupiłem 2 litki i dzięki temu trafiłem na to forum. Litek gwarantuje skokowy rozwój wiedzy na temat zapisu optycznego i Twojego komputera. Popatrz, taki Legion (poważnie) ma taką wiedzę, że mógłby sam składać napędy, litka przynajmniej. Ja rozstałem się z litkami po trzech miesiącach i mogę mu tylko piwo nalewać...:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:24. |