![]() |
baracuda IV 40 gb ????
sorki za off topic ale chce kupic taki dysk wiec prosze o wasze opinie na jego temat :) czy sie oplaca czy moze cos innego wybrac
cena tez jest wazna bo baracude mam za 560 zl u znajomego w sklepie |
jest dobra
|
Gdybym był na twoim miejscu to już bym ją miał w pececie a nie u kumpla w sklepie :) . Z tego co się orientuję to barakudy IV chodzą dobrze, a nawed b. dobrze (a barakudy II się sypią) tak mi powiedział kumpel z serwisu.
POZDRAWIAM |
Kupuj,Kupuj,Kupuj!!!
To są świetne i szybkie dyski. Za tą pojemność nawet niezła cena. |
swietne dyski, mam taka baracude 40 GB, dokupilem 80 GB i obie smigaja super, razem z nimi gania jeszcze fujitsu 40 GB, wszystko na hpt 370.
polecam |
a zapomnialem dodac ze jeden minus to formatowanie (normalne). bardzo dlugie. 40 GB trwala z 3 godziny a 80 GB z 5 godzin. ale to raczej maly minus z porownaniu z jakoscia dyskow.
|
Kupuj !!!
|
Cytat:
|
witam
b.dobry dysk,ale sprawdz czy twoja plyta obsluguje dyski powyzej 30GB pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam tego IBM'a i chodzi super (na razie). |
Cytat:
|
nikogo nie pogrzalo, formatowanie bylo spod dosa. wlasnie przejechelem jeszcze raz baracude 40 gb i trwalo to niecale 110 min. fujitsu 40 gb robi to 3 razy szybciej.
|
mam ten dysk chodzi mi o barakude 4 40gb jest niezly faktycznie dosc niezly
a co do fujitsu to nie wiem jak teraz ale ja mam stare 3.2gb i nie skarze sie zadnych poblemow kiedy kolwiek i w ogole z nim nie mialm jednak sporo ludzi mowi ze sie sypie nie rozumiem czemu pewnie to przez to ze maja badziewne plyty glowne i kontrolery na tych ze plytach coz jak sie oszczedza to sie 2 razy traci... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:48. |