![]() |
Cytat:
komus sie moga nie spodobac "przechwalki" jakie wypisze w liscie... a tak to tylko suche fakty |
Ja bym przyszedl ubrany normalnie ale 'schludnie' i mowil duzo ale konkretnie. Co robiles co cie interesuje, co masz zamiar robic - tzn w jakich dziedzinach planujesz odksztalcanie. Ma byc sucho i konkretnie, ale tez musisz dokladnie opisywac co umiesz a co planujesz umiec - pokazujesz ze jestes profesjonalista w tym co umiesz robic - tak ja widze rozmowe z przyszlym pracodawca.
|
Nie Nokia :nie:
Jak już to SonyEricsson i Motorola :taktak: To są telefony biznesowe :D |
motka to lipa tylko nokia i sonyericsson
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No kuwa ja przychodze elegancki, napocilem sie zeby CV i Podanie napisac, a tu mi daja jakis papior do wypelnienia i zebym go rpzyniosl w poniedizalek. Czyli CV I podanie o dupe roztrzasc... Ech, kapa... Znowu mi w poniedizalek armaniego ubedzie z buteleczki a i wloska skorka sie przepoci ;-D
|
Cytat:
|
no jak juz rozmowa to to ciekawe jaki wynik M@X.666
|
no ja bylem na 2 dzisiaj w jednej chca mnie przyjac tylko musze spotkac sie z wlascicielem a w drugiej bede mial odpowiedz w srode :D
no chyba niedlugo zniknie podpis pod avatorkiem :D |
No i jak tam poszło :) , dużo będą płacić||
|
i nie mów o rzeczach, o których nie masz pojęcia.
nie zdziw się, jesli każą ci porozmawiać z jakąś "kompetentą" osobą w celu weryfikacji twoich umiejętności. |
Cytat:
Pozdrawiam, |
Dzieki za porady, zarowno tym kotrzy robili sobie jaja, jak i tym ktorzy nie... Za godzine wlasnie sie wybieram na owa romowe, zobaczymy jak bedzie... Szef to kobieta, skadinad bardzo mila, ale "muchacho" odpada ;-D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |