![]() |
Jak pamięć mnie nie myli to tam było StarForce 3.4xxx
|
Dają tu medale za wykopaliska :D Grę mam już kilka lat-i nigdy w nią nie grałem,dlatego że nie można padem(chyba,jeśli pamięć mnie nie myli)nie mam pada więc nie sprawdzę.Na pewnym forum była właśnie o tej grze mowa i o zabezpieczeniu FADE :wow: z ciekawości więc sprawdziłem-u mnie jest StarForce 3.04(Alcohol. IdScaner nic nie wykrywa)obraz zrobiłem z profilem StarForce-działa :taktak: ale grafika odpycha ;) Ukończyłem pierwszą karierę na ostatniej pozycji :( i nie zakwalifikowałem się dalej :sciana:
|
Ilość załączników: 1
mam oryginal i dzis bede go katowal czym popadnie.... pzdr.
|
Cytat:
|
Niebawem chyba kupię ową grę... oczywiście oryginał ;) i dlatego tak myślę jak można by zrobić obraz płytki.... A może jakaś emulacja... Jaki profil wybrać??
|
Tutaj mowa o najnowszym Colinie 2005, a nie o 03.... z pewnością nie jest to te samo zabezpieczenie
|
Ale jednak posiadam kopię Colina McRae Rally 3 z oryginału, a podobno ma ona zabezpieczenie FADE. I gra chodziła mi bezproblemowo pół roku, po czym ją odinstalowałem. Czy któreś nagrywarki potrafią zrobić taką kopię? A może trzeba specjalny program?
|
Czyli nici z kopi??
|
Cytat:
|
Cytat:
Po co się powtarasz? Przecież już podałem linka do opisu FADE`a;) |
To Prawda Gra Bedzie Chodzic Jakis Tydzien A Poten Np Klikniesz SzczaŁ I Kursor Zacznie Szalec Serio Nie Ma Jeszcze Nic Zeby To Odbezpieczyc :/
|
Link tutaj : http://www.makeabackup.com/database-screen-1038.html
|
Cytat:
|
Czytałem ((
Chcę wiedzieć jak przegrać taką płytkę np. żeby sobie zrobić kopię zapasową. A może wystarczy patch-no cd? Czy wtedy też się zacznie destrukcja? |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30. |