Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   potrzebny link lub sposob (https://forum.cdrinfo.pl/f2/potrzebny-link-lub-sposob-41208/)

memorando 14.10.2004 19:00

potrzebny link lub sposob

wku**wia mnie ten lg nieczyta wszystkiego mi i stuka w serwisie mnie zbywaj± może kto¶ polecić mi za***isty soft abym zapu¶cił go i po prostu lg się ****ie od zzużycia??? albo jaki¶ inny sposób aby nic mi nie udowodnili bo mam zamiar zajechać tego lg i doplatę zrobić do liteonka 1663s:D

Pio 14.10.2004 23:34

Możesz wgrac bios z innego modelu, albo rozwal płyke, wsyp jej elementy no napędu i zanie¶, że Ci napęd płyty rozwala.

nimal 14.10.2004 23:47

instaluj incd
wloz na tacke plyte rw
napisz bat'a

:pocz
copy c:/duzyplik.avi e:
del e:/duzyplik.avi
goto pocz

czy cos w tym stylu - wale z pamieci - jutro sprawdze
poczekaj ze dwa dni... :) idz wymien spalony naped :)
wiez ze dlugo - ale nie do udowodnienia ze cos robiles - zuzycie bedzie naturalne :)

memorando 15.10.2004 08:25

Cytat:

Napisany przez nimal
instaluj incd
wloz na tacke plyte rw
napisz bat'a

:pocz
copy c:/duzyplik.avi e:
del e:/duzyplik.avi
goto pocz

czy cos w tym stylu - wale z pamieci - jutro sprawdze
poczekaj ze dwa dni... :) idz wymien spalony naped :)
wiez ze dlugo - ale nie do udowodnienia ze cos robiles - zuzycie bedzie naturalne :)

daj doklan± skladnie ta niedzila mi

nimal 15.10.2004 08:37

dziwne - mi dziala
napisz w notatniku plik o takiej zawartosci (oczywiscie zmien litery dyskow i podaj nazwe istniejacego pliku), zapisz go jako costam.bat
kliknij na niego dwa razy - jesli zaczna ci migac biale napisy na czarnym tle w oknie wiersza polecen to dobrze - prorgram jest w wiecznej petli z ktorej wyjdzie jak go wylaczysz na hama lub padnie naped

oczywiscie wlozona plyte rw nalezy najpierw sformatowac do udf za pomoca zainstalowanego wczesniej InCD (lub pocketcd lub directcd - zalezy co tam uzywasz) - zrobilem skrot myslowy :)

imola 15.10.2004 09:24

Cytat:

Napisany przez memorando
wku**wia mnie ten lg nieczyta wszystkiego mi i stuka w serwisie mnie zbywaj± może kto¶ polecić mi za***isty soft abym zapu¶cił go i po prostu lg się ****ie od zzużycia??? albo jaki¶ inny sposób aby nic mi nie udowodnili bo mam zamiar zajechać tego lg i doplatę zrobić do liteonka 1663s:D

Można jescze spróbować usmażyć elektronikę, np. kabelki od lini telefonicznej wykręcasz z gniazdka i po stykach ide, pr±dowym, powinno zadziałać bo tam jest więcej niż 12V (20 czy 40), tylko trzeba by jaki¶ test przeprowadzić czy nie będzie jaki¶ zniszceń widoczych :peace:

paput2000 15.10.2004 10:24

Uwielbiam posty dotycz±ce sabotowania własnego napędu.
Zamiast postów w tonie : ludzie!!!! napęd mi się zepsuł, albo nie działa!!!! Tragedia!!!
mamy: ludzie!!!! on jeszcze żyje!!!! jak go dobić zręcznie co by się za długo nie męczył?

-Kowalik- 15.10.2004 17:53

Cytat:

Napisany przez paput2000
Uwielbiam posty dotycz±ce sabotowania własnego napędu.
Zamiast postów w tonie : ludzie!!!! napęd mi się zepsuł, albo nie działa!!!! Tragedia!!!
mamy: ludzie!!!! on jeszcze żyje!!!! jak go dobić zręcznie co by się za długo nie męczył?

A czy przypadkiem nie ma na to wpływu Unia Europejska :) :peace: :haha:

mr_spock 16.10.2004 01:13

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
A czy przypadkiem nie ma na to wpływu Unia Europejska :) :peace: :haha:

Zydzi, masoni i ministranci tez

piotrek123 16.10.2004 09:39

Kiedy¶ już pisłem, można przejechać pare razy bateryjk± 9V po pinach ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26.