![]() |
Ja używam Epsona R200 i nie narzekam.
|
printable
A jakie drukarki (chodzi mi o konkretne modele) drukuja na plytkach printable ?
|
Witam.
Ja używam naklejek Fellowes. Naklejam same duże a małe wędrują do kosza :) Nie zauważyłem żeby naklejki miały jakikolwiek wpływ na odtwarzanie filmów. |
Ja mam wszystkie gierki oklejone (ze 200 CD) teraz przerzuciłem się na DVD i też naklejam, moim zdaniem przedłuża to żywotność płyt. Okładki sam robie, później wycinam.
|
Cytat:
|
powiedzcie mi jedną rzecz trzeba naklejać te małe środki czy wystarczy na samym krążku
|
nagrałem teraz pare płytek i nienaklejałem etykit i wszystko chodzi bez problemów ja uzywam naklejek fellowes nie wiem może mi stacjonarka siada kupel pozyczył i nie chaczy bede musiał wszystkie sprawdzić a mam okazje bo sobie kupiłem rzutnik a jeszcze jedno panowie chaczą mi się przy koncówce jakieś 20 min przed zakączeniem filmu
|
Trzeba taką etykietę równo przyleić :taktak:
Chaczy może przez to, że jest nierówno przyklejone :taktak: P.S. Ja używam płytek printable :D |
Cytat:
|
Teraz na org. płytkach lepią hologramy ! i nic to nie powoduje!
Więc można założyć że niewielkie niedokładności przy przyklejeniu nalepki na CD/DVD to H.j Jeśli chodzi o wyważenie DVD przy odczycie ! |
Cytat:
Polecam metodę małych kroków ! Choć nalepki w zasadzie nie powinny przeszkadzać ! Ale licho nieśpi i lepiej sprawdzić ! |
Cytat:
|
Cytat:
ale nie w Ciebie celuję ! Uwież na słowo ! :haha: Jak już celuję to w takich jak ostatnio ! Nol czy lol ? |
dzieki bo już myślałem ze klapa bo nakleiłem na wszystkie płytki a używm tdk i nie które filmy mi się przychaczają tz krótk astop klatka i myślałem żę od tego
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |