![]() |
Problem z obrazami filmów *.bin
Mam problem z nagraniem filmu z obrazu pliku *.bin.
Po nagraniu filmu nie da się otworzyć.Nagrywałem Nero 6.0 , Alkoholem, próbowałem z Daemona i to samo. Otwierałem WinISO, UltraISO, MagicISO i nic. Mam kilka filmów w tym formacie i z każdym jest to samo. |
Pytanie tylko, czy w tych plikach *.bin są na pewno filmy.
Jeżeli nie jesteś pewien, to spróbuj może otworzyć programem typu AVIPREVIEW: http://www.avipreview.com/avipreview.htm A masz do tych BIN-ów pliki CUE? |
Tak mam pliki *.cue i są to na pewno filmy.Udało mi się odtworzyć te filmy po
wypakowaniu programem ISO Buster ale tylko w opcji "wypakuj i filtruj tylko ramki M2F2 Mpeg" ale jest wtedy problem z rozdzielczością filmu i film zajmuje prawie tyle samo pojemności co plik *.bin to jest około 800 MB, a poza tym w odtwarzaczu nie działają przyciski przewijania filmu. Jeżeli chcem go przesunąć do przodu to film startuje od początku. Są to filmy SVCD i VCD. Wracając do rozdzielczości to film jest w bardzo nietypowym oknie, a niektórych z nich w ogóle nie da się powiększyć czy pomniejszyć. |
nie mozesz przekonwertowac bin do iso np w winiso i wtedy zobaczyc co i jak podmontujesz pod naped wirtualny.
|
Cytat:
Ja i tak mogę podmontować pod napęd wirtualny bez rzadnego konwerterowania ale pokazuje mi wtedy pojemność płyty 600kB. |
Jeżeli przekonwerteruję *.bin na *.iso to w napędzie wirtualnym pokazuje mi pojemność dysku 600 kb.
|
Cytat:
|
Po przekonwerterowaniu w ultraISO pokazuje 600 kb. Są to filmy takich zespołów jak TELESYNC, EMPiRE, BooZerS, SBC-PROF, SMP. Nie mogę tego ruszyć niczym oprócz ISOBuster, ale pojemność filmu jest ok 800 Mb.
|
to odrazu to nagrywaj jak masz cue i bin najlepiej przez roxio easy dvd :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:36. |