![]() |
Prezentacja na CD
Moj problem polega na tym ze chcem nagrac sobie prezentacje zrobiona w Power Point, ale chce ja tak nagrac by mozna bylo otwierac na odtwarzaczu DCD, VCD, SVCD, Kodak Picture Comt. I niewiem jak to zrobic. Moja prezentacja jest w formie albumu ze zdjeciami, byc moze korzystam ze zlego programu... prosze o pomoc
|
a w czym nagrywasz??? Może spróbuj Nero Vision
|
ja nagrywam w Nero Burning, a prezentacje robilem w powerPoincie.
Ale problem polega na tym ze jak zrobic ta prezentacje moze jakim programem by to odtwarzalo. Moj odtwarzac DVD moze odtwarzac kodak Picture Contabile, tylko teraz jak to nagrac i w czym ja zrobic.... |
Zobacz tutaj: http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/v...brazki_vcd.php
|
Cytat:
Czegos nowego sie nauczylem ;) Pozdro;) |
a mam jeszcze jedno pytanie. Jak zrobic taka prezentacje jesli chodzi o album ze zdjeciami zeby opisy byly do kazdego zdjecia, muzyka, ja mam zrobione cos takiego w PowerPaint ale jakos nieda sie tam zapisac formatu by nagrac na plyte i odwarzacz otwieral ... np MPG itp... co z tym zrobic
|
Prezentacja w Power Point na płyte DVD
Witam :)
Z góry przepraszam, jęsli dobrze nie trafiłem na odpowiednie forum . Ale szukam aplikacji, która kiedys nawet miałem w rękach służacej do nagranie prezentacji wykonanej w Power Poincie w płyte DVD i w taki sposb,żeby płyta sama startowała w stacjonarnym odtwarzaczu. Miałem kiedys taki program w łapach ale nie moge sobie teraz przypomniec jego nazwy. pamietam,że był nawet całkiem darmowy Z góry dziekuje za pomoc :) radek |
powerpoint2dvd
|
Power Point na dvd
Mam problem muszę zrobić prezentację w Power Point ale musi być na płycie DVD
Jak można to zrobić aby stacjonarny odtwarzacz DVD czytał format Power Point Jeżeli trzeba przekonwertować to jak proszę o pomoc!!!!!!!!! :piwo: :piwo: :piwo: |
powerpoint2dvd
|
Power point na dvd.
Witam serdecznie. Chciałbym nagrac sobie na dvd prezentację w power poincie składajaca sie z 500 slajdów ze zdjęciami. Czy jest jaki¶ darmowy program którym mógłbym to wykonac? Wiele osób proponuje ppt2dvd ale niestety dostępna jest tylko wersja trial a w polsce chyba nawet nie ma dystrybutora. Czy może lepiej przekonwertowac to na format avi jako¶? A je¶li tak to jaki format do konwersji byłby najlepszy avi, mpg itp... I jakim programem to można zrobic?... Przepraszam za tyle pytań ale z komputerami nie jestem za pan brat. Dziękuje z góry:)
|
Spr***243;buj memoriesOnTV. :idea:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:49. |