![]() |
Emulacja napedu cd/dvd
Witam!
Mam pewien problem z zabezpieczeniami safedisc 3.3 ..... Otorz aby moc go emulowac potrzebny jest naped IDE a w emualtorach typu demano czy tez alcohole 120% naped jest umieszczany jako scsi ... Czy jest moze jakis inny emulator ktory jest wysiwetlany jako naped ide ?? Bo SD3.3 wyszukuje zawsze w pierwszej kolejnosci CD'ka w IDE a potem SCSI i zeby sobie w cos pograc trzeba wpierw odpiac tasmy ... Jak ktos ma jakis pomysl/propozycje to bede szczesliwy :) Pozdrawiam |
Nero 6,6.0 i trzeba zainstalowac image drive a potem tylko zgrac jest po pl to nie powinien ci sprawic problemu ten [image driver] jest w tom mero wystarczy wejsc na opcie albo prze panel sterowania <lol>
|
Alcohol 52% też dobry.
|
Dj_M@³pa czy moglbys bardziej spracyzowac swoja wypowiedz bo nie za dobrze Cie zrozumialem (napisz bardziej gramatycznie co i jak)
pozdrawiam |
Witam ja mam inny problemik z Alcohol 120% :) mianowicie chce wypalic gre na DVD z ISO DVD wiec jak kazde ISO wybieram z listy i daje dalej ale jest problemik poniewaz znika zakladka w ktorej mozna wybrac rodzaj zabezpieczenia plyty :( sprawdzalem inne ISO DVD i zawsze jest to samo i niezaleznie czy to ISO z gra na XBoxa czy PS2 czy PC :( ktos wie dlaczego tak sie dzieje? moja wersja Alcohole 120% to 1.9.2 build 1705
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |