![]() |
Litek 1213S - różne BIOSy i EEPROM z 19.06.2004
Witka. :)
Mam już od paru dni LiTE-ON 1213S i zacząłem się bawić BIOSAMI do niego (BTW - jedynym, który wogóle nie pasi jest ten na którym najbardziej mi zależało - Memorex F-16 BWSE, który ogólnie najlepiej w testach wypadał). Wysłałem już swój EEPROM do Zebry, ale jest coś co mnie zastanowiło: W tym oryginalnym EEPROMie stoi jak byk, że to "Sony Corporation". Zastanawiam się, czy w innych Litkach też są EEPROMy od SONY, czy tylko mój jest takim wyjątkiem? PS: Ma ktoś może zmodyfikowany przez Zebrę EEPROM do 1213S z dnia 19.06.2004? Pozdrawiam :papa: |
|
Cytat:
Qrcze, rzeczywiście... @Sławek: jak wczoraj przeglądałem ten właśnie Twój post ok. 2:00 AM (właściwie, to dzisiaj), to ledwo co oczami ruszałem :\ i dlatego chyba tego nie zauważyłem :) Dzięki ;) Pozostaje zatem tylko pytanie zasadnicze: Czy ma ktoś może już zmodyfikowany przez Zebrę EEPROMik do 1213S z dnia 19.06.2004? |
ten jest z czerwca !!!
mozesz sprawdzic !!!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Z tego co czytałem na forum, to powinno się wgrać ten sam EEPROM z modyfikacją Zebry, bo innym można coś uszkodzić. Masz pewność, że to jest to samo? ??? Jeśli możesz, to zapodaj swój oryginalny EEPROM z 1213 dla porównania. W załączniku jest mój. Jeśli ktoś po porównaniu ze swoim oryginalnym stwierdzi że ma taki sam EEPROM jak mój z załącznika, to b. proszę o umieszczenie oryginału i przeróbki Zebry. :ja_chce: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |