![]() |
A jednak nie dziala. Dziwne. Nero rozpoczyna proces nagrywania jednak po chili sie zatrzymuje. wypisuje ze zapis w trybie DAO jest niemozliwy. Nieprawidlowy parametr. Overburning jest wlaczony na 99.
Inna spawa. Plytki 99 minutowe i 90 minutowe maja taka sama pojemnosc w MB - tak podaje producent. Dlaczego tak jest? |
Przyznam, ze wiedzialem o tym. Jednak koncowka to dla mnie nowosc. Tzn. ISO i pojedyncza sesja.
Zobaczymy co bedzie. Ostatnim razem NERO wypisywal, ze nie jest mozliwe nagranie plytki - paramet nieprawidlowo. |
WLACZ OVERBURNING (PLIK-PREFERENCJE-USTAWIENIA ZAAWANSOWANE) MAKSYMALNA DLUGOSC CD USTAW NA 99MIN, PONIEWAZ OVERBURNING MOZNA ZASTOSOWAC W TRYBIE DAO (DISC-AT-ONCE) PRZY WLACZENIU NOWEJ KOMPILACJI CD-ROM (ISO) ZAZNACZ "POJEDYNCZA SESJA" INACZEJ TRYB DAO BEDZIE NIE AKTYWNY I NIE NADPALISZ PLYTKI
|
Nero i 90tki
Mam pytanie.
Kupilem kilka plytek Esperanza 90 minut - 870 MB. Ale jest problem... NERO nie chce mi ich wypalac - chodzi o duze pliki okolo 870 MB. Caly czas wyrzuca plyte i wypisuje ze nie ma na niej tyle miejsca. Czy ktos mial podobny problem. Mam CD-RW Teac 8x8x32. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36. |