![]() |
Pytania, pytania, pytania...
Niedługo zamierzam kupić sobie nagrywarkę dvd i mam parę pytań:
1. co to jest BookType i do czego służy?? 2. skopiowałem parę filmów dvd - chyba z 7, programem cute clone dvd i zrobiłem ich obrazy płyt (iso.) na dysku twardym, jakim programem mógłbym to teraz nagrać :idea: |
Od czytania głowa nie boli.
|
mbar ma racje ze trzeba poczytac
ale juz nie bede taki po browarku moge napisac booktyp to cos takiego co zmienia ci informacje o plycie ale tylko "+" ze plyta jest widziana przez odtwazacz czy czytnik jako tloczona - dvd-rom daje to prawie 100% kompatybilnosci z odtwazaczami pytanie drugie jaka pojemnosc maja te filmy w pliku iso jak maja do 4,7gb to nagrasz je na zwyklej plyciedvd jak nie to sa 2 wyjscia albo przerobic film do pojemnosci zwyklej plyty dvd albo nagrac na plytce dvd dl ale musisz miec nagrywarke ktora takie plyty pali i szykowac sie do wydatku na plyte za sztuke 40 zeta okolo. a co do programow w jakich mozesz wypalic z iso to winoncd 6 , nero 6 , dvd decrypter to tylko przyklady |
Od pisania palce nie bolą.
|
Cytat:
Bo jak za takiego się uważasz - to poradź sobie sam :tak!: Bitsetting :czytaj: |
Nie martw się są kwestie, których ty też nie możesz wiedzieć, a odpisywanie od czytania głowa nie boli to po prostu wymądrzanie się, czego nie nawidzę.
|
Cytat:
Żeby to zrozumieć Wpisałem np. do wyszukiwarki słowo Booktype I znalazłem np. TO :czytaj: Można także znaleźć TO :czytaj: Uprzedzając twoje kolejne pytanie "Co to bitsetting?" Podałem ci linka powyżej Ale jeszcze znalazłem TU i TU :czytaj: I to tak nie naszukawszy się zbytnio :nie: Ale żeby nie było żadnych wątpliwości To zobacz jeszcze TU :czytaj: I wszystko jasne! :taktak: Puenta: Jeżeli nie chce ci się czytać ani szukać A nie lubisz takich odpowiedzi jakiej udzielił ci mbar To lepiej zacznij je lubić :taktak: Uwierz mi :tak!: Nie to żebym cię nie lubił cy cuś Ale zobaczysz jednak, że będą po tobie jeździć jak po łysej kobyle :banan3: :czar: |
to i ja wrzuce swoje 3 grosze:
loki, forum jest po to zeby pytac, ale wpierw nalezy poszukac a potem zadawac pytanie, bo Ty na pewno nie zadales sobie minimum trudu, zeby znalezc odpowiedzi na te pytania. nie mozna dziennie odpowiadac na posty poruszajace podstawy, chlopaki maja racje i generalnie to sie lagodnie z Toba obeszli. na przyszlosc (a raczej na pewno jeszcze tu zagladniesz) wpierw SZUKAJ a potem PYTAJ, chetnie pomozemy :) |
Cytat:
|
narazie - tylko narazie :D
|
loki@ juz sie swiecisz na czerwono
|
Ok przepraszam
|
no to sie nazywa forumowicz potrafi powiedziec "przepraszam"
oby tak dalej :) |
Cytat:
Szczera prawda! :taktak: |