![]() |
Ja kupiłem wersję OEM-ową kolor Black w woreczku, i też zgłasza(ł) się jako AG a na etykiecie ma naklejone A - może więc sposób sprzedaży ma rozróżnić ta litera?
Zresztą mało u kogo oryginalny bios w napędzie tym zagości na dłużej, po wymianie SW nie ma znaczenia chyba jaka to literka. A kwestię opisów w Bazie Nagrywarek rzeczywiście - przydałoby się wyjaśnić. |
Z tego co mi sie wydaje to jest poprostu blad w druku ale moze osoba ktora zamiescila takie dane napisala by male wyjasnienie skad ma takie informacje :) A wszystkie takie dane sa tutaj Nec-3500A i NEC-3500AG to wg tego opisu dwa rozne napedy :(
|
A bo co egzemplarz to inne dane wyjdą - taki urok produkcji masowej ;)
|
Ilość załączników: 1
Niestety parametry podane na CDRINFO.PL różnią się od prawdziwych (być może są po prostu zamienione).Otórz sam mam NEC-a 3500AG i czyta i nagrywa z prędkością dużo większą niż podają na tej stronce.Dla lepszego zrozumienia- wykresik.
|
Cytat:
|
No widac ,ze metoda zapisu plyt ...sie roznia ;]
pozdr |
Wiec......... Odpowie mi ktos na to pytanie ? :(
|
:) Pytam bo na stronie cdrinfo.pl sa dwa rodzaje tego napedu i sa podane rozne dane techniczne :) wiec ....... jak to jest :)
|
napisem :D
|
NEC-3500a i NEC-3500AG
Witam widzialem ze sa dwa modele tego neca (jak w temacie). Czym one tak naprawde sie roznia?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |