![]() |
Cytat:
Ale teraz faktycznie znów nie działa :idea: What The Fuck? :zly: Dobra! Inaczej. Daję link do strony na której to jest :sciana: Dla pewności raz jeszcze TU :czytaj: |
Cytat:
Link nie działa. Nie znaleziono poszukiwanych przez Ciebie słów. A chciałem zerknąć z ciekawości, bo właśnie wczoraj wypaliłem pierwszą co prawdaż kupioną jeszcze za 35,oo. |
Cytat:
Czasem mnie ponosi :klnie: Ale to tylko czasem :jezyk: Jeżeli uraziłem - to sorry! :roza: :D |
Cytat:
Juz trochę jestem tutaj na forum i wiem do czego służy szukajka. Pozdro |
Cytat:
Cytat:
I nie odmawiam :piwo: Wasze zdrowie! :czar: |
Cytat:
I wszystko było OK :taktak: Nie chcę cię pouczać :nie: Ale skoro tak to odbierasz to specjalnie dla ciebie miszczuniu Jest już poprawiony link I działa! Bo teraz sprawdzam :mruga: I tam właśnie masz test i wykres Traxdaty Napisłeś: "testował może ktoś?" To właśnie tam ktoś testował Następnym razem pisz: "testował może ktoś? Ale co najmniej dwóch" Nie będzie nieporozumień :nie: :czar: |
Cytat:
Wiem do czego jest szukajka jeden post jest tylko o tych płytach DVD, cdr i nagrywarki mnie nie interesują. Jak tak bardzo mnie chcesz pouczać to chociaż dobre linki wstawiaj. |
no VIZZARD juz prawie 2 z przodu :D
:piwo: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ZOBACZ :czytaj: |
Płyty TraxData DL - testował może ktoś?
Jak w temacie w arcomp'ie sa po 30 zł, w necie może gdzieś taniej. Nagrywał może juz ktoś na nich, jak z kompatybilnością ze stacjonarnymi odtwarzaczami?
Na marginasie Verbatimy też nieźle staniały. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:41. |