![]() |
Na 0800 można na pewno dzwonić z POP-a. Natomiast w Heyah nie można (dla mnie to jest irytujące bo nie mogę się za darmo połączyć z konsultantem Inteligo).
|
na 0800 można dzwonić z sieci Idea...
|
zaleznie od sieci mozna dzwonic tylko na niektore 0700 (na pewnoe w erze mozna na niektore)
0800 i 080x - w idei mozna na numery wykupione przez operatora (infolinia idei) i tylko na ten, zaden inny, w innych sieciach wogule nie mozna |
... oczywiście, że nie można z komórek zadzwonić ani na 0-800 ani 0-801, jak to potem rozliczyć ?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ja mam abonament w erze i wiem, że można dzwonić na 0-700-xxx-xxx ale i tak nie dzwonię ;p
|
No nie wiem czy da się zadzwonić na 080x. u mnie w telefonie (tak-tak) po wybraniu numeru 0800 pisze koniec połączenia. To tak samo ja z numerami 0700 na nie wszystkie da się dzwonić. Chociaż w abonamencie może różnie być, zależy to też pewnie od operatora, wiem że te niektóre 0700 w erze swego czasu trzeba bylo aktywować, jak jest teraz to nie wiem.
|
Cytat:
Są to oczywiście moje przypuszczenia tylko, ale z drugiej strony, czemu miałoby być inaczej... na 99% tak jest. Zresztą, zadzwoń sobie na BOA swojego Operatora i się dowiedz, a będziesz miał 100% pewność. |
Nie wiem, myslalem, ze mozna
|
A w ogóle to jest możliwość dzwonienia na nie z komórki??? Od kiedy???
|
Koszt polaczenia z 0-801
Jak jest naliczany koszt polaczen z tymi numerami z komorki, konkretnie chodzi mi o Heyah i Idee?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |