Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Kupno nowej nagrywarki DVD - co polecicie? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/kupno-nowej-nagrywarki-dvd-co-polecicie-41380/)

VIZZARD 26.10.2004 23:03

Cytat:

Napisany przez Koolo
I to jest najbardziej trafna recenzja poziomu na jakim znalazło się forum.

A to jest najbardziej trafny przykład :taktak:

Jak się wypowiedzi z kontekstu wyrywa

I nimi manipuluje :\

I że tak posłużę się zwrotem "@all"

@all Strażnicy Poziomu i Obrońcy Uciśnionych

Zazwyczaj jest tak, że jeżeli dla kogoś poziom wydaje się zbyt niski

To przechodzi na wyższy poziom duchowy medytacji i kontemplacji

Nie zawracając sobie głowy/dupy populistycznym dnem

Stając się w ten sposób ELITĄ lub odchodząc w wieczny niebyt :tak!:

Jest nawet szansa na beatyfikację! :fala:

BTW Dobrze, że jest jeszcze upoziomowana Stara Gwardia

Która ostatkiem sił ciągnąc - choć dobre wrażenie tu robi

Bo iście nadludzkim wysiłkiem poziomu w górę już chyba nie dźwignie :nieee:

@ideJ
Na śmietnik z tym :rozwal:

Może się przez to choć poziom odrobinę podniesie :fiu:

:czar:

Koolo 26.10.2004 20:14

Cytat:

Napisany przez ideJ
heh.. no cóż... erm.. taaa.. no.. HEH!

I to jest najbardziej trafna recenzja poziomu na jakim znalazło się forum.

B@rtek 26.10.2004 19:05

Cytat:

Napisany przez tytusdezoo
:wow:

Co to właściwie ma znaczyć???

tytusdezoo 26.10.2004 19:03

:wow:

ideJ 26.10.2004 14:49

Wątek ten prowadzi w tej chwili w pustkę. Poważnie rozważam jego zamknięcie. Być może przyklejenie (ale musiałbym znaleźć chwilę żeby przeczytać cały i stwierdzić czy warto go przyklejać)

@Vizzard:
nie da się uniknąć powtórzeń tematów.. Link zatytułowany "Szukaj" musiałby zajmować całą górę forum, tak gdzieś ze 2/3 ekranu może wtedy ktoś by go zauważył i skorzystał. Można próbować przekierowywać do jakiegoś sensownego wątku (tego?)

@ all:
może przejrzyjcie swoje posty w ramach tego wątku i te które uznacie za zbędne/nieistotne/nic nie wnoszące skasujcie (ew. dajcie znać na priv jeśli sami nie możecie kasować własnych postów)

@tytusdezoo:
a Ty, bido, nadal myślisz. że bana dostałeś za najeżdżanie na LiteOn'a??? heh.. no cóż... erm.. taaa.. no.. HEH!

VIZZARD 26.10.2004 09:28

I właśnie takie tematy jak ten powinno się tępić

Ile tylko starczy sił :paker:

Bo doprowadzają do takich rzeczy

Zresztą! Panowie!

Zobaczcie co się dzieje?

My tu gadu gadu

A TU i TU znowu dwa tematy: "Co kupić?"

Więc chyba rację miał kolega pykson

Mówiąc. że dziwi mi się, że wdaję się w utarczki z ZIELONYMI :smutny:

Można gadać i gadać bez przerwy

A tu zobaczcie :sciana:

Tak więc faktycznie trzeba będzie dać sobie trochę na wstrzymanie :taktak:

(Ale ostrzegam! Tylko trochę :>ä)

I jak ktoś założy taki temat

To od razu ujemna reputka :worek_tre

I tyle

Na chwilę obecną to chyba najlepsze rozwiązanie

No chyba, że ktoś ma lepszy pomysł

Co z takimi tematami robić? :idea:

legion 26.10.2004 00:26

Cytat:

Napisany przez Monter
Nie uważam się za pyskacza kolego @legion, choć nec'a posiadam. Skoro nie możesz powstrzymać się od opinii, to może nie pisz, że dotyczy ona wszystkich?

nie wszystkich to dotycz ciebie napewno nie napisalem jak napisal @tytusdezoo:
Cytat:

Pyskacze Litonowcy jeszcze będą płakać..........
narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali
to bylo odbicie pilk:D ale juz daje sobie spokuj nie ma sensu bo tu jeden madrzejszy od drugiego
koniec OT

Turboni 26.10.2004 00:07

eno panowie moze starczy tego byla wczesniej wymiana zdan i myslalem ze zakonczylismy to - doszlismy wszyscy do porozumienia a teraz znowu powtorka :>

Monter 26.10.2004 00:07

Panowie, troszkę luzu. Ja powiedziałem co myślę, i nie przejmuję się, że wywołało to śmiech. Stare czasy były i odeszły, a wraz z nimi ja sam.

Nie uważam się za pyskacza kolego @legion, choć nec'a posiadam. Skoro nie możesz powstrzymać się od opinii, to może nie pisz, że dotyczy ona wszystkich?

EDIT: nie oczekuję odpowiedzi na to pytanie.

Pozdrawiam.

legion 26.10.2004 00:03

Cytat:

Cały czas tu jestem i czytam te wasze brednie.

dobra ja juz robie koniec OT bo bedzie tak w kolko i w kolko :D

tytusdezoo 25.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez legion
I zacznijmy od tego ze tu nik nie jest na fali moze ty bo sie obudziles jak z zimowego snu a tak po za tym to wyzej wymieniony przez ciebie user sam oem liteona :D

Cały czas tu jestem i czytam te wasze brednie.

legion 25.10.2004 23:44

Cytat:

Chociaż Legion czasami przesadza w obrażaniu, teraz myślę że tez to robi. Pyskacze Litonowcy jeszcze będą płakać..........
PS. Pawelblu narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali, wiec tak jak ja możesz dostać bana... ;)

No niewie gdzie przesadzilem w obrazaniu moze mi pokazesz narazie to ja widze samych neco pion pyskaczy wpychajacych sie do tematow nie zwiazanych z nimi z tekstami kup sobie lepiej X bo Y to smiec.
I zacznijmy od tego ze tu nikt nie jest na fali moze ty bo sie obudziles jak z zimowego snu a tak po za tym to wyzej wymieniony przez ciebie user sam ma oem liteona :D

tytusdezoo 25.10.2004 23:07

Panowie przesadzacie. Pawelblu jesteś ze starej gwardii??? Ja tez z nej jestem( od bardzo dawna) ale wcale nie znaczy ze będę ignorował kogoś. Chociaż Legion czasami przesadza w obrażaniu, teraz myślę że tez to robi. Pyskacze Litonowcy jeszcze będą płakać..........

PS. Pawelblu narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali, wiec tak jak ja możesz dostać bana... ;)

legion 25.10.2004 22:16

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Dokladnie.

IQ wg. TVN nie ma nic wspolnego z IQ, zreszta testy IQ tez nie duzo maja wspolnego z sama inteligencja. A ta inteligencja (choc przyznam nieskromnie, ze wydaje mi sie, ze jej mi nie brakuje) tez nie ma zbyt duzo wspolnego z konserwatyzmem, a ten nie rowniez ma niewiele wspolnego z tym co ja robie, zeby tutaj bylo w miare normalnie. 'Starej gwardi' juz nie ma miedzy innymi przez takich krzykaczy jak legion ktorzy wpi3przaja sie wszedzie i wrzucaja tam swoje glupawe uwagi (tak jak w tym temacie - do jasnej cholery co wspolnego ma moj 'niby' konserwatyzm w sprawie fotmuly tego forum do tematu 'nagrywarki DVD - co polecacie?'). Dlatego tez juz dawno wrzucilem go do listy ignorowanych i prosze w miare mozliwosci o niecytowanie jego dennych uwag. Poza tym ja nie mowie ze forum ma sie zmienic w to, czym bylo kiedys, tylko zeby na forum bylo tak normalnie i na poziomie jak kiedys, ale nie jest i nie bedzie.

Acha i skoncze w stylu Sida - niech legion sie nie wysila nad pisaniem odpowiedzi bo i tak nie bede jej czytal i mam ja gleboko w dupie.

@Pawelble :D no niebrak ci inteligeci jak sam tak mowisz ale ciagle o tym samym zmienil bys plyte bo troche sie juz zdarla.Ty i stara gwardia no nie rozsmieszaj mnie :haha:moze juz czas do niej dolaczyc bo teraz era krzykaczy sie zaczela :haha:.

P.s ja tez mam gleboko ciebie i twoje wypowiedzi jak to inteligentnie powiedziales w "dupie"

pawelblu 25.10.2004 21:11

Cytat:

Napisany przez pykson
:D
nie jestem niczyim obronca, pawelblu sie chyba sam potrafi obronic, tylko pytanie przed czym?

a 122 to chyba nie jest wynik, ktorym mozna sie jakos specjalnie chwalic (a sam mialem gorszy :D)
dalej twierdze, ze 'konserwatyzm' pawelblu nie ma zwiazku z jego IQ czy jego IQ wg TVN

nie chce wszczynac kolejnej awantury na forum, dosyc ich ostatnio, przepraszam wszystkich za OT

Dokladnie.

IQ wg. TVN nie ma nic wspolnego z IQ, zreszta testy IQ tez nie duzo maja wspolnego z sama inteligencja. A ta inteligencja (choc przyznam nieskromnie, ze wydaje mi sie, ze jej mi nie brakuje) tez nie ma zbyt duzo wspolnego z konserwatyzmem, a ten nie rowniez ma niewiele wspolnego z tym co ja robie, zeby tutaj bylo w miare normalnie. 'Starej gwardi' juz nie ma miedzy innymi przez takich krzykaczy jak legion ktorzy wpi3przaja sie wszedzie i wrzucaja tam swoje glupawe uwagi (tak jak w tym temacie - do jasnej cholery co wspolnego ma moj 'niby' konserwatyzm w sprawie fotmuly tego forum do tematu 'nagrywarki DVD - co polecacie?'). Dlatego tez juz dawno wrzucilem go do listy ignorowanych i prosze w miare mozliwosci o niecytowanie jego dennych uwag. Poza tym ja nie mowie ze forum ma sie zmienic w to, czym bylo kiedys, tylko zeby na forum bylo tak normalnie i na poziomie jak kiedys, ale nie jest i nie bedzie.

Acha i skoncze w stylu Sida - niech legion sie nie wysila nad pisaniem odpowiedzi bo i tak nie bede jej czytal i mam ja gleboko w dupie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:32.