![]() |
Cytat:
Jak się wypowiedzi z kontekstu wyrywa I nimi manipuluje :\ I że tak posłużę się zwrotem "@all" @all Strażnicy Poziomu i Obrońcy Uciśnionych Zazwyczaj jest tak, że jeżeli dla kogoś poziom wydaje się zbyt niski To przechodzi na wyższy poziom duchowy medytacji i kontemplacji Nie zawracając sobie głowy/dupy populistycznym dnem Stając się w ten sposób ELITĄ lub odchodząc w wieczny niebyt :tak!: Jest nawet szansa na beatyfikację! :fala: BTW Dobrze, że jest jeszcze upoziomowana Stara Gwardia Która ostatkiem sił ciągnąc - choć dobre wrażenie tu robi Bo iście nadludzkim wysiłkiem poziomu w górę już chyba nie dźwignie :nieee: @ideJ Na śmietnik z tym :rozwal: Może się przez to choć poziom odrobinę podniesie :fiu: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
:wow:
|
Wątek ten prowadzi w tej chwili w pustkę. Poważnie rozważam jego zamknięcie. Być może przyklejenie (ale musiałbym znaleźć chwilę żeby przeczytać cały i stwierdzić czy warto go przyklejać)
@Vizzard: nie da się uniknąć powtórzeń tematów.. Link zatytułowany "Szukaj" musiałby zajmować całą górę forum, tak gdzieś ze 2/3 ekranu może wtedy ktoś by go zauważył i skorzystał. Można próbować przekierowywać do jakiegoś sensownego wątku (tego?) @ all: może przejrzyjcie swoje posty w ramach tego wątku i te które uznacie za zbędne/nieistotne/nic nie wnoszące skasujcie (ew. dajcie znać na priv jeśli sami nie możecie kasować własnych postów) @tytusdezoo: a Ty, bido, nadal myślisz. że bana dostałeś za najeżdżanie na LiteOn'a??? heh.. no cóż... erm.. taaa.. no.. HEH! |
I właśnie takie tematy jak ten powinno się tępić
Ile tylko starczy sił :paker: Bo doprowadzają do takich rzeczy Zresztą! Panowie! Zobaczcie co się dzieje? My tu gadu gadu A TU i TU znowu dwa tematy: "Co kupić?" Więc chyba rację miał kolega pykson Mówiąc. że dziwi mi się, że wdaję się w utarczki z ZIELONYMI :smutny: Można gadać i gadać bez przerwy A tu zobaczcie :sciana: Tak więc faktycznie trzeba będzie dać sobie trochę na wstrzymanie :taktak: (Ale ostrzegam! Tylko trochę :>ä) I jak ktoś założy taki temat To od razu ujemna reputka :worek_tre I tyle Na chwilę obecną to chyba najlepsze rozwiązanie No chyba, że ktoś ma lepszy pomysł Co z takimi tematami robić? :idea: |
Cytat:
Cytat:
koniec OT |
eno panowie moze starczy tego byla wczesniej wymiana zdan i myslalem ze zakonczylismy to - doszlismy wszyscy do porozumienia a teraz znowu powtorka :>
|
Panowie, troszkę luzu. Ja powiedziałem co myślę, i nie przejmuję się, że wywołało to śmiech. Stare czasy były i odeszły, a wraz z nimi ja sam.
Nie uważam się za pyskacza kolego @legion, choć nec'a posiadam. Skoro nie możesz powstrzymać się od opinii, to może nie pisz, że dotyczy ona wszystkich? EDIT: nie oczekuję odpowiedzi na to pytanie. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I zacznijmy od tego ze tu nikt nie jest na fali moze ty bo sie obudziles jak z zimowego snu a tak po za tym to wyzej wymieniony przez ciebie user sam ma oem liteona :D |
Panowie przesadzacie. Pawelblu jesteś ze starej gwardii??? Ja tez z nej jestem( od bardzo dawna) ale wcale nie znaczy ze będę ignorował kogoś. Chociaż Legion czasami przesadza w obrażaniu, teraz myślę że tez to robi. Pyskacze Litonowcy jeszcze będą płakać..........
PS. Pawelblu narazie krzykacze (Liteonowcy) są na fali, wiec tak jak ja możesz dostać bana... ;) |
Cytat:
P.s ja tez mam gleboko ciebie i twoje wypowiedzi jak to inteligentnie powiedziales w "dupie" |
Cytat:
IQ wg. TVN nie ma nic wspolnego z IQ, zreszta testy IQ tez nie duzo maja wspolnego z sama inteligencja. A ta inteligencja (choc przyznam nieskromnie, ze wydaje mi sie, ze jej mi nie brakuje) tez nie ma zbyt duzo wspolnego z konserwatyzmem, a ten nie rowniez ma niewiele wspolnego z tym co ja robie, zeby tutaj bylo w miare normalnie. 'Starej gwardi' juz nie ma miedzy innymi przez takich krzykaczy jak legion ktorzy wpi3przaja sie wszedzie i wrzucaja tam swoje glupawe uwagi (tak jak w tym temacie - do jasnej cholery co wspolnego ma moj 'niby' konserwatyzm w sprawie fotmuly tego forum do tematu 'nagrywarki DVD - co polecacie?'). Dlatego tez juz dawno wrzucilem go do listy ignorowanych i prosze w miare mozliwosci o niecytowanie jego dennych uwag. Poza tym ja nie mowie ze forum ma sie zmienic w to, czym bylo kiedys, tylko zeby na forum bylo tak normalnie i na poziomie jak kiedys, ale nie jest i nie bedzie. Acha i skoncze w stylu Sida - niech legion sie nie wysila nad pisaniem odpowiedzi bo i tak nie bede jej czytal i mam ja gleboko w dupie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:32. |