![]() |
Ta ta ładniejsza wg mnie. Tak samo jest z guzikami w S55. Te softkey sa kańciaste i ostre.
|
Cytat:
a guziki to projektowal jakis *****, o ile numerki sa fajne, to te male kanciaste mnei denerwuja :) ogolnie jestem zadowolony ;) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam S55 jeszcze... wypasik fon! Fon mych marzeń, nic więcej nie chce! (No może... S65 ale to inna bajka..:P).....Moja mama ma M55 i nie narzeka...ładny, porządny fon! PS: Kabelek kosztuje 25 ale ja sie stargowałem ;P |
Cytat:
ja stalem sie dzis posiadaczem m55 (wersja palladium nei chwalac sie:P) i tez bede musial kabelek sobie sprawic |
Cytat:
A na allegro sie oplaca barc takie rzeczy. Tam to jest tanio. |
Cytat:
|
To nieopłaca się brać z allegro. Tylko proponuje się dowiedzieć przed zakupem czy ten kabel pracuje z prędkością 115200
|
Na rynku mam za 14zł :D
|
15-16 z przesylka :)
|
Na allegro dostaniesz taki kabelek za okolo 10zl.
|
Dobra to daje kumplowi N6510 a On mi S ME45 i dopłaca 100zł :D To zaraz jade na rynek po kabel by go sflaszować :>
|
Poczte ściągalem...żeby teraz nie skłamal jakieś 1-1,5 roku temu. Jak miałem jeszcze te fony i tak często ich nie zmianiałem.
A teraz sie musze pochwalić moim nowym, chwilowym fonem (mam go prawie tydzień :)) Jest to Siemens Xelibri 4 :) Nie mogłem wytrzymać. |
Wiem, ze S45i jest mozliwosc uwierzytelnienia... ale sciagac poczty nie prubowalem
memorando - sony ericson... no super rozowe pudeleczka... wg mnie tylko dla panienek :) twoj dziedek chyba nim prace polowe wykonywal;), bo ten fon jest bardzo udany i malo waryjny |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |