![]() |
Dialog - Reklamacja - Internet - Co i jak ?
Ilość załączników: 1
Witam !
Od dłuższego czasu mój internet nie działa jak powinien. Korzystam z usługi ISDN w dialogu. Połączenie co jakis czas mi sie przerywa czasami co 5minut czasami co godzine. Korzystam z Win2k i IE z najnowszym SP i wszystkimi łatkami. Chciałbym zapytac jakie moge "testy" zrobic ? albo cos do podstawy reklamacji ? czy to przypadkiem nie jest wina OS. Załączam screeny jakie udało mi sie ostatnio zrobic i czekam na pomoc. Za coś płace i musze jakos rozwiązac ten problem. pzdr hmm na pierwszy zrzucie widac aktywne POŁĄCZENIE w dolnym rogu ekranu i zerowe pingi |
na drugim widac to samo .. tylko dorzuciłem okno połaczenia
|
pozatym bardzo często pojawia sie taki komunikat przy próbie połączenia z internet...
tak ps czy ma ktoś jakis program do zrzutów darmowy ? |
takie zrzuty jak ty robisz to rob w paintcie...najprosciej...
A koniecznie darmowy? HyperSnap jest ciekawy.. co do pytania...patrzales na innym sys`ie? Ale watpie, bo wielu uzytkownikow laczy sie na win2k. Moze wina lezy w sterownikach albo konfilkt sprzetowy...moze byc tez problem na linii...np. cos w gniazdku, ja mialem tak ze jak ktos chcial zadzwonic to mi zrywalo polaczenie:/. Pokombinuj. albo zadzwon na infolinie zeby sprawdzili linie ps.tam widac brak odpowiedzi....:/ Kombinowales z DNS`ami? Moze pomoga... |
brak odpowiedzi jest tylko czasami ..za drugim, trzecim razem sie łącze...
co to jest DNS ? |
Domain Name Serwer, DNS'ow nie pinguj i tak nie beda opowiadac.
Do zrzutow uzywaj IrfanView |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:22. |