Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Call of duty cd2 pomocy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/call-duty-cd2-pomocy-41490/)

Dj_M@łpa 23.10.2004 20:01

to powinie nby naped, jak chcesz to pozycz sobie inna plyte a jezeli nie to sprawdz czy wszystkie pliki za na tej plycie jak to nie pomoze to nie wiem ;)

esem 21.10.2004 19:26

Zainstaluj z HDD (wypakuj zawartość CD do katalogu). Jak nie pójdzie to znaczy jednak, że spawarka nie czyta wszystkiego dobrze... 8 )

MarekLe 21.10.2004 14:40

Cytat:

Napisany przez nimal
a to co innego
czy probowales z innych napedow niz nagrywarki? czy z innych nagrywarek tez szlo? moze trzeba wlaczyc w twoim przypadku ukrywanie atip
albo masz cos nie tak z sysem i on z jakis dziwnych powodow wiesza instalator?

Próbowałem z cdromu i nagrywarki, na systemie win98 i na xp i to samo i tk jak zaleca instrukcja przytrzymywałem lewy shift i to samo, na innych kompach co sprawdzałem instaluje się ok tylko one są na via i na sisie, może to jakiś problem z nforce2. Próbowałem z włączonym ukrywaniem atip i wyłączonym efekt te sam

nimal 21.10.2004 14:33

a to co innego
czy probowales z innych napedow niz nagrywarki? czy z innych nagrywarek tez szlo? moze trzeba wlaczyc w twoim przypadku ukrywanie atip
albo masz cos nie tak z sysem i on z jakis dziwnych powodow wiesza instalator?

MarekLe 21.10.2004 14:18

Cytat:

Napisany przez nimal
wyglada na to ze plyta jest troche za bardzo zjechana jak na Twoj sprzet - to co sugerowal mr_spock :piwo:
proponuje wyczyscic optyke spawary
jak nie pomoze to zrobic kopie tej feralnej plyty na innym kmpie i z tej kopii zainstalowac (ten test by definitywnie potwierdzil ze problem jest w jakosci odczytu)
mozesz zrobic kopie na rw jesli plyty szkoda ;)

Płytka i spawara jest ok cała zawartość płytki kopiuje się na dysk bez problemu tylko instalator jej nie widzi jak by jej niebyło w spawarce

nimal 21.10.2004 14:13

wyglada na to ze plyta jest troche za bardzo zjechana jak na Twoj sprzet - to co sugerowal mr_spock :piwo:
proponuje wyczyscic optyke spawary
jak nie pomoze to zrobic kopie tej feralnej plyty na innym kmpie i z tej kopii zainstalowac (ten test by definitywnie potwierdzil ze problem jest w jakosci odczytu)
mozesz zrobic kopie na rw jesli plyty szkoda ;)

MarekLe 21.10.2004 14:04

nagrywarka jest ok czyta dobrze

mr_spock 21.10.2004 14:01

a moze twoj naped jest juz sfatygowany troche...? jesli na innych chodzi ok

MarekLe 21.10.2004 13:55

Call of duty cd2 pomocy

Problem jest taki , przy instalacji gierki nie przyjmuje drugiej plytki , płytki dobrze nagrane bo na innych kompach instaluje się ok. Sprawdzałem na win 98 i xp i to samo mam płyte na nforce2. Może ktoś wie jaka może być przyczyna. Wiem że można ominąć ten problem kopiując foldery z 2cd na dysk ale nie idzie wtedy zainstalować pacza a co dopiero dadatku pomocy. Za pomoc wielkie dzięki

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:39.