![]() |
Cytat:
zmiany wprowadzone prze ten program moga jednak byc odwracalne, jednak powinno pomoc w tym przypadku |
Cytat:
|
jak piczek podany oprzez Vizzarda nie dziala (ja go nie testowalem - mam jakies obawy ;p ) to proponuje zaopatrzyc sie w duzo cierpliwosci i sprobowac tego co kiedys splodzilem:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=goto http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=goto efekt gwarantowany potwierdzony przez kolegow ktorzy skorzystali symuluje naturalne zurzycie lasera, tyko trwa to kilka dni |
Ja mam nawet trzy nagrywarki, BTC ktora błądzi po serwisie, NEC 3500A ktora idzie do znajomego i nowy nabytek TDK 1616N.
Napiszcie cos na temat tego programu. |
a sprawdz bo ja juz to zrobilem :>
|
VIZZARD i nimal, przestancie, bo jeszcze z ciekawosci sciagne i sprawdze na moim 451
|
Cytat:
|
Czy ten plik to wirusik, czy nie dam rady go poprostu ściagnąc, a tak na serio to chyba ściema z tym sofcikiem, jestem za stary żeby mnie robić w balona.
|
kiedys napisalem skrypcik do tego - juz dwa razy zamieszczalem na cdrforum
ale wg opisu ten program jest "troche" szybszy, ciekawe :> |
Cytat:
To sam nie mogłem uwierzyć :wow: ^_^ |
@pykson czepaisz sie VIZZARDA ||
jak polaczysz te wszystkie kolory to moze wyjdzie niebieski :> |
VIZZARD, cos nie tak z ta dioda, liteony nie moga swiecic na niebiesko bo maja tylko diody: zielona, zolta i czerwona.
cos krecisz... :> |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Jest taki program: ThisTructor :O Po uruchomieniu go Dioda w nagrywarce zaczyna pulsować przez chwilę na niebiesko :idea: A potem słychać tylko ciche pyknięcie I nagrywarka co prawda "żyje" Ale już tylko swoim własnym życiem To znaczy nagrywa kiedy chce, włącza się kiedy chce Wysuwa kiedy chce tackę, itp. To powinno wystarczyć na serwis :taktak: |
A cos w temacie może Panowie macie ??
|
no podejscie to masz @mastermania niezle dziwie sie ze to lg ci jeszcze dziala:D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |