![]() |
Teac CD-W552G czy Lite-ON SOHR-5238S
Teac CD-W552G czy Lite-ON SOHR-5238S napiszcie wasze zdanie o tych nagrywarkach pod wzgledem waszego uzytkowania chodzi mi przede wszystkim o awaryjnosc, wytrzymałosc tego sprzetu
Jak dlugo wam wytrzymala? tylko najgorzej jest jak popsuje sie po 2 latach uzytkowania i nie ma juz gwarancji |
Ten TEAC to LTR-52327S Lite-ON'a... a ten drugi model to nic innego jak LTR-52327S bez EEPROMU... Powiem że obojętnie co weźmeisz, to są dobre nagrywarki... ale jak zawsze ze wszystkim może Ci się trafić felerny model... A co do SOHR-5238S to trudno powiedzieć czy się zepsuje po dwóch latach bo około półroku temu ukazał się on na rynku, najlepiej jak byś sobie znalazła na forum opinie o tych palarkach.... Odradzam LG o prędkośći zapisu CD-R 52x... jeśli to będzie 48x to możesz wziąźć... :) PZDR :)
|
Cytat:
|
Sam mam Lite-ON SOHR-5238S i jestem bardzo zadowolony nie wiem jak ty
|
nie rozumiem tego
Cytat:
|
Cytat:
To jest OEM Lite-ONA czyli Lite-ON z biosem zmodyfikowanym przez TEAC'A... na nasze ... Lajt on to zrobił ale tik pisze w komputrze |
nie wiem co mam wybrac nagrywarki dvd sa drogie 3x drozsze od nagrywarek cd czy mam iść z duchem czasu? wiem ze decyzja nalezy do mnie ale potrzebuje waszej opini
jakiej firmy plytki najlepiej nagrywac tymi napedami Teac CD-W552G i Lite-ON SOHR-5238S? |
Cytat:
|
Czesc stokrotka :) polecam liteona. Sprawdzony i bezkonkurencyjny.
|
skad takie wnioski?
Cytat:
|
stokrotka- jakie wnioski? to fakty :) TEAC od dawna nie produkuje nagrywarek cd - ostatni model jaki zrobili to niezbyt udany 40x, potem kupowal od Asusa, teraz kupuje od Liteona napedy i tylko daje wlasny nadruk
konkretnie 52327s |
to poprosze dowody na te fakty
|
:| google.com proponuje
a jesli slowo pisane nie wystarczy to mozna zawsze kupic oba napedy i rozebrac - uklady te same mozna wgrac bios od jednego do drugiego - bedzie dzialal i identyfikowal sie wg biosa bylo o tym pisane na niejednym forum i portalu |
Cytat:
|
sprobuj tego zapytania i pokombinujz podobnymi - masz cala historie kolejnych oemow, jesli oczywiscie chce Ci sie czytac :) http://www.google.com/search?hl=en&l...ac&btnG=Search bo to lektora srednio przyjemna - fakty skrzetnie ukrywane przez firmy
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |