Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   skwierczacy komputer (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skwierczacy-komputer-41604/)

szukajek 24.10.2004 00:23

skwierczacy komputer

wiec komputer sie sam restartuje czasami jak sie go przesunie a dzis niechcial sie wcale wlaczyc jakims cudem sie udalo
dziwnie skwierczy to takie elektroniczne cyfrowe szumienie:)??
kiedys tez sie niechcial wlaczac to mu wymienilem baterie z plyty glownej
skwiert dochodzi jakby z tylu (to nie wentylatorek) gdzies w okolicach kart moze karta graficzna bo ją wykrecilem i wkrecilem i po 3 razie zadzialal dociskalem tez bateryjke z plyty glownej tak wiec juz nie wiem co (przy "wlaczaniu" zamiast jednego pi robi pipipipi i nic pozatym a to by wedlog mnie wskazywalo na karte) czy to problemy z dociskiem czy karta sie przepala
ps. kto zna adresy jakis komputerowych forum technicznych

Piterniel 24.10.2004 00:26

Cytat:

Napisany przez szukajek
wiec komputer sie sam restartuje czasami jak sie go przesunie a dzis niechcial sie wcale wlaczyc jakims cudem sie udalo
dziwnie skwierczy to takie elektroniczne cyfrowe szumienie:)??
kiedys tez sie niechcial wlaczac to mu wymienilem baterie z plyty glownej
skwiert dochodzi jakby z tylu (to nie wentylatorek) gdzies w okolicach kart moze karta graficzna bo ją wykrecilem i wkrecilem i po 3 razie zadzialal dociskalem tez bateryjke z plyty glownej tak wiec juz nie wiem co (przy "wlaczaniu" zamiast jednego pi robi pipipipi i nic pozatym a to by wedlog mnie wskazywalo na karte) czy to problemy z dociskiem czy karta sie przepala
ps. kto zna adresy jakis komputerowych forum technicznych

Do serwisu leć!

szukajek 24.10.2004 00:27

jaa o 1 w nocy:D pozatym komp ma date kupna 1997albo 98 produkci pewno 95 :P wiem wiem ze to najlepsze wyjscie no ale ..kasa kasa kasa:|brak

Maciej 24.10.2004 00:35

no to może pogotowie komputerowe 24h hiiiii :)

Piterniel 24.10.2004 00:36

Komputer swoje lata ma, ale raczej nic ciekawego nie zdziałasz w domu NIESTETY

Ormianin 24.10.2004 00:36

po moich ostatnich doswiadczeniach mi sie widzi ze u Ciebie moze byc zasilacz juz leciwy

pablocoo 24.10.2004 09:56

Tez mi tak skwirczalo, oprocz tego obraz w grach mrozil sie na pare sekund.
To drugie zostalo zlikwidowane, ale dalej skwirczala, to oddalem do serwisu i wymienili.
Biedna GF4 TI 4200 :'(

ZiP 24.10.2004 10:54

U mnie tak się kiedyś działo - winowajcą była karta graficzna AGP, która - chociaż była mocno przykręcona - wychodziła czasami ze slotu. Musiałem trochę odgiąć obudowę, żeby karta sama się nie wysuwała ze slotu ani trochę.

epol 24.10.2004 11:36

Spróbuj na dobry początek przyciścić cały komputer.

@ ZiP - bat miał podobnie,a co ciekawane ta gafa w innych pc normlanie chodzila, a znowu inna zupelnia grafa u niego dobrze chodzila. Wymienil grafe i wszytsko oki.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50.