![]() |
Za duzo reputacji???
Wkurza mnie to, kto to wymyslil?
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later mijaja 2 tygodnie a ja nadal nie moge wystawic reputacji komus!!!!!!!!! |
dziwne bo ja moge, u mnie ten 24godzinny okres przestoju mija :|
|
@ Ormianin - jeżeli jednego dnia wydasz pięć reputacji, to kolejne pięć możesz rozdać dopiero po 24godz. a ponadto nie możesz ich rozdać tym samym osobom, bo musisz je dać 20 innym. A chodzi w tym o to żeby nie było żadnej zmowy i takiego wzajemnego nabijania. :)
|
Cytat:
|
Przy okazji to i ja sie zapytam:
-po jaka cho...e reputacje i co one komu daja. Moim zdaniem psu na bude. (to jest moja opinja). tak naprawde to po pierwszych zabawach zapomnialem o reputacjach. -moderatorzy i admini, moim zdaniem, powinni jednak reputacje miec ukryte! -i tak mam jakies dziwne komunikaty w obcych jezykach i nie ruszam reputacji bo .....no bo nie. |
Nie martw sie yahol jak sie przylozysz to masz szanse zostac specem...
|
Cytat:
Ale, czy dostane 10% znizki w Biedronce jak juz zostane specem??? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie miałem tylko cztery reputacje (oczywiście pozytywne :) ) i miałem 22 punkty, dzisiaj dostałem dwie reputacje i nadal mam 22 punkty. Czemu nie doszły mi żadne nowe punkty :)
|
Cytat:
|
aha :)
już mam 32 punkty jeszcze 17 i chyba będa dwa kwadraciki zielone pod awatarem :D Oile drugi kwadracik jest od 50 punktów :) |
od 50 pkt będziesz miał następny stopień, a kwadracik bedziesz miał od 100pkt o ile się nie myle... ;)
|
Cytat:
...::Update::... gallus mnie wyprzedził o 0,000000000001 sec ;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:06. |