![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Okej, po kolei:
-test odczytu robiłem także x2 i x4 i bez różnicy; -jedną stronę wypaliłem x2 a drugą x4 i ilość i wartość błędów bez różnicy; -potwierdzam, w nero jak się przetestuje, to kwadraciki 100% zielone P.S. Gdzie można poczytać coś konkretnego na temat tych PI/PO? |
@matroks
sprawdzamy przy predkosci 4x |
A z jaka predkoscia nagrywales, 8x ? bo to chyba jest 2x, mi tak widzi i tak nagrywam, test w nero nic złego nie pokazuje, wiec nie mam pojecia :-(
|
to chyba ostudzi ewentualny entuzjazm i "fajowość" dużej pojemości :
Date : 2004-11-07 22:40:51 Model : 1-0-0-0 E:LITE-ON DVDRW SOHW-832S VS08 Disc : DVD-R , AML [AML Technology] Speed : 8x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 2154463 Sampling count : 110230 Errors : 0 PI Max : 1362 PI Average : 724,50 PI Total : 11585843 PIF Max : 190 PIF Average : 21,65 PIF Total : 346226 troszkę za słabo, nieprawdaż? |
Arcomp ma fajne ceny :-)
|
Nagrałem na Esperanze Film. Czego pragną kobiety. I działa jak należy na standardowym otwarzaczu TECHNICS!
|
Kupiłem ostatnio na StarWarsy, na gieldzie w Krakowie sa po 2,40 i nagrywaja sie ok, co wiecej wymagac, wygodne i to bardzo np na seriale.
|
Może źle to ująłem, fajne jest to, że 2 płyty wchodzą na 1 i zajmują mniej miejsca - ale chętnych na te płytki jest mało.
No i mają pojemność równą dokładnie 2 płyt jednowarstwowych 9,4GB a nie 8,5GB jak dwuwartwowe :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No coż...za 3.5zł cudów się spodziewać nie można.
Ciekawe, czy pojawią cię np. tayou youden dwustronne |
O ile się nie myle to producentem płytki jest AML :)
|
Ja nagrywam na Esperaznach i wszystko działa jak nalezy!
|
A ja kupiłem jedną taką płytkę (w komputerowym sklepie po 3,20)... Szkoda, że to nie +R... Narazie sobie leży w szafce. Jakoś nie mam zaufania do Esperanz i szkoda by mi było danych, które miałbym tam wypalić...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |