![]() |
DVD Shrink oraz DVD2One
undefined Mam Pytanie, ponieważ przy próbie zgranai filmu DVD Shrinkiem zawiesza mi sie całkowicie komputer,...co może być tego przyczyną...czy ktoś ma dostep do instrukcji do programu DVD2One..? pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.paweł. :pisze: :cool: :serdusz:
|
jaka masz nagrywarke czy napet :D ?
|
Co do shrinka nie pomogę bo używam:
Smart Ripper ->full Rip Hdd DVD2One -> Zmniejszanie do DVD Nero Express 6.3.1.11 -> Wypalanie A co do DVD One -> górne okienko -> skąd pobrać materiał z numerkiem -> jaka wielkość wyniku dolne okienko -> gdzie zrzucić dalej -> Tu zależy kopiowanie bezpośrednie lub wybórścieżek (Audio + subtitles) dalej -> W zależności czekanie lub wybór ścieżek po przeczekaniu :-) Zawartość z katalogu w dolnym okienku w nero do katalogu VIDEO_TS (byle nie Video_TS w Video_TS) -> nagrywanie i tyle :-) Jak na razie wszystkie moje trzy filmy nagrane w ten sposób działają (Dr. NO, 60 sekund i Nic śmiesznego) nagrane w ten sposób działają [Odtwarzacz Bellwood 301 + telewizor 29" Panasonic płaski kineskop nie 100Hz] |
wiec tak naped mam Liteon 1213S, i takiego sobie uzywam, a co do TENgu dzieki za opis, p[owiedz jeszcze jak możesz skad znalezc przekrakowany program DVD2One...? pozdrawiam, paweł.
|
Cytat:
aspi :D |
już nie ma :
:buu: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |