![]() |
Tobie 99none tez wielkie dzięki. teraz już wiem na 100%.
|
1633s@1653
Ilość załączników: 2
@kamoreks
- TAK, to cos daje, zobacz "obrazki" z 1633s@1653, a nie na 1652 ! - 1633s po zrobieniu crossflashingu. |
Cytat:
|
o dziekuje za podziekowania :D
:spoko: |
No cóż pomógł mi iceman ale prywatnie na gg! Ale dzieki mu za to wielkie.
|
Nie chcę dolewać oliwy do ognia, ale niestety muszę ... :smutny:
Sytuacji takich jest wiele I są one zazwyczaj bardzo charakterystyczne dla kobiet przy komputerze :sciana: (Uwaga! Są wyjątki - które jednak tylko potwierdzają regułę :>ä) Z życia, a właściwie z autopsji: "Komputer mi się zepsuł" "A co robiłaś?" "Nic" "Na pewno?" "No coś tam wyskoczyło - to klknęłam ..." "Ale co?!?" "Nie wiem. Było tak szybko. I po angielsku ... " :\ Moja rada jest taka: Jeżeli nie wiesz co robisz :nie: Jeżeli nie wiesz po co to robisz :nie: I jeżeli nie wiesz jakie mogą być tego skutki lub efekty uboczne To się za to nie bierz! :nieee: Plus tylko dla kolegi, że wiedział jak to zrobić Nie wszyscy bowiem posiadają umiejętność czytania i dedukcji :nie: :czar: |
Cytat:
czyzby internet ?!?! :piwo: dla kolegi mbar-a |
Już się dowiedziałęm ale wy mi nie pomogliście.
|
Dobrze powiedziane icemac, też mam na takich uczulenie.
|
wrocic mozna tez biosem od codeguys :D
|
Naprawde mi pomogłeś. Tylko nie wiem w czym. Zawsze można wrócić do starego.
|
ja tez mam do ciebie pytanie :>
po kiego ch*** zmieniales firmware jak nie wiedziales i ciagle nie wiesz co robi ??? ale ogolnie to fajnie :spoko: || |
Liteon 1633 na 1652!?
Sfirmwarowałem sobie mojego liteona 1633 s na 1652 s. Firmwarem ze strony codeguys... I nie wiem co mi to daje i czy coś sie zmienia np nagrywanie DL z 2,4 na 4x i -R z 8x na 12 x. I czy po wgraniu owego firmwaru nagrywarka otrzymuje wszystkie mozliwości tej co się na nią przerobiło? Opowiedzcie mi o tym! Z góry dziekuje. Pozdawiam KAMOREKS
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:05. |