![]() |
Call of Duty Online!! POMOCY
Witam. Chce sobie zagrąc w COD online , gdy łacze sie przez program Eye, pokazuje mi sie komunikat : Server is for low ping players only. co to znaczy?? co mam z tym zrobić ???? :smutny:
|
Wg mnie że masz za słąbe łącze lub twoje połączenie zserwerem nei jest stabilne i zarywa...
|
Łącze mam 128kb/s wiec nie sądze ze słabe!!!!
|
"Server is for low ping players only"
Serwer jest dla osób, które mają małe pingi (czas przejścia pakietu od jednego kompa do drugiego - im mniej tym lepiej) czyt. masz za słabe łacze |
a ja polecam ...Słownik Ang-Pol.
|
@misieksc sprawdz sobie jakie masz ping'i z tym serverem na który się łączysz (ping adres_servera) i zobacz czy masz je wyższe/niższe od progu od którego na dany serwer można wejść (jak gdzieś to pisze)
|
pingi mam okolo 800 :((((a rano mam 200 :))
|
Cytat:
|
Cytat:
|
800 :wow: przy takim pingu możesz tylko pomarzyć, że zagrasz
a 200 to też żaden komfort :\ |
Witam!
Dobre pingi zaczynaja sie ponizej 50 - ja gram tylko na serwerach, na ktorych mam pingi ok 50 lub mniejsze :) Nic nie poradzisz... poszukaj innego serwera lub zapomnij o grze online w COD |
Ale to jest coś dziwneego z tym, kumpel z bloku ma ten sam net z kablówki, tą samą prędkość co ja, on ma pingi 54 -55ms a ja mam po 500 , co moze byc nie tak sprawdzlałem ping np: do strony wp.pl i on ma 50 a ja 500ms !!! co moze byc ???
|
Witam!
Przyczyn moze byc kilka... ale wszystko wskazuje na to, ze cos obciaza lacze... moze jakis robak, trojan lub cos podobnego? Ewentualnie zla konfiguracja. Sprawdz procesy i ruch w sieci (wychodzacy i przychodzacy) - zobacz jaki program lub proces go uzywa. |
to coś dziwnego jest, moj kumpel z tego samego bloku ma ten sam net i tą samą prędkości i ma pingi 50-55 ms a ja mam ponad 500ms np do strony wp.pl !!! co mam zrobić ????mam win XP
|
A czy aby jakiegos p2p nie uzywasz non stop?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |