Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tryb dla dwóch graczy w GTA San Andreas? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tryb-dla-dwoch-graczy-gta-san-andreas-41753/)

Pagerus 27.10.2004 08:49

Tryb dla dwóch graczy w GTA San Andreas?

Hmm... to co w temacie - czytałem dzisiaj pod tym linkiem , że w GTA San Andreas ma być tryb dla dwóch graczy... :) Ciekawe czy to prawda???
Pod wspomnianym linkiem widnieje również informacja o tym, że Samuel L. Jackson ma udzielić głosu jednemu z bohaterów:
Cytat:

Napisany przez Gry Online
Gwiazdka hollywoodzkich wybiegów, Samuel L. Jackson wystąpi w roli jednego z bohaterów gry (a konkretniej użyczy mu swojego głosu). Jednak dokładnie w czyją postać się on wcieli ***8211; tego już nie powiedziano. Równie tajemniczo przedstawiona została opcja dla dwóch graczy. Jak dokładnie będzie ona wyglądać, na chwilę dzisiejszą nie wiemy.

Przy okazji gratuluję wszystkim posiadaczom PS2 niedługiej premiery tej gry :)
Ale dla PCtowców też jest iskierka nadziei...
Cytat:

Napisany przez Gry Online
Z ostatnich niepotwierdzonych doniesień wynika, że wydanie dedykowane komputerom klasy PC ujrzy światło dzienne na początku przyszłego roku.

Szkoda tylko, że to niepotwierdzone doniesienia... :(

woitas 27.10.2004 09:42

na superstronce leży już od kilku dni wersja na ps2.

frog 27.10.2004 10:06

Super jak by byl jakis trybik dal 2 graczy. GTA VICE CITY bylo super i czekam z niecierpliwoscia na Snt. And.

MacGyver 27.10.2004 10:12

Cytat:

Napisany przez woitas
na superstronce leży już od kilku dni wersja na ps2.

...
Cytat:

Napisany przez gry.wp.pl
Miesiąc październik będzie na długo zapamiętany przez Sony i Microsoft, bowiem w tym czasie wyciekły dwa największe, konsolowe hity tego roku. Parę dni temu informowaliśmy Was o pojawieniu się w necie wykradzionej wersji Halo 2, na miesiąc przed premierą.
Dziś natomiast piszemy o największej grze na PS2, czyli Grand Theft Auto: San Andreas. Niestety to prawda, gra została wykradziona z Rockstara i wypuszczona do sieci.
Developer wydał oświadczenie, w którym pisze, że trwa śledztwo mające na celu wykrycie sprawcy przecieku, a pobieranie gry z sieci, pobieranie jej, a także dystrybucja, to złodziejstwo. Jeśli ktoś zna adresy stron, rozpowszechniających grę, powinien je natychmiast zgłosić.

Cytat:

Napisany przez gry-online.pl
Grand Theft Auto: San Andreas u piratów na tydzień przed oficjalną premierą
Zainteresowanie piratów tytułami z górnej półki jest tak samo duże jak i samych graczy. Nie jest dla nikogo żadną tajemnicą, że większość programów pojawia się w Internecie, zanim na dobre trafią one na półki sklepowe. Tak było z Doom 3 i Halo 2 - nie inaczej stało się z wielce oczekiwanym Grand Theft Auto: San Andreas na konsolę PlayStation 2, który ***8211; jak donosi serwis GameSpot ***8211; został wykradziony na tydzień przed oficjalną premierą.

Firma Rockstar Games nie zamierza puścić faktu kradzieży płazem. Zapewne już teraz trwa śledztwo mające na celu ustalić, kto stoi za tym niecnym występkiem. Oprócz tego, włodarze koncernu proszą o pomoc uczciwych graczy, którzy mogą zgłaszać fakt umieszczania na stronach internetowych nielegalnych linków, nieautoryzowanych obrazków oraz filmów video na specjalnie utworzony adres e-mail: piracy@rockstargames.com. Jednocześnie firma Rockstar Games zapewniła, że wyciek pełnej wersji gry w żaden sposób nie wpłynie na premierę programu, który ma pojawić się w sklepach już we wtorek, 26 października.

Pagerus 27.10.2004 11:03

Ciekawe czy się teraz znajdzie jakiś uczciwy gracz i zakabluje Superstronkę :P

Berion 27.10.2004 11:15

@Pagerus
O trybie dla dwóch graczy raczej zapomnijmy... ...
Na PS2 premiera była 22 (Stany) na PAL przyjdzie czekać pewnie jeszcze ze trzy miechy (ale kto by czekał na PAL :P )

Pagerus 27.10.2004 12:14

Cytat:

Napisany przez Berion
@Pagerus
O trybie dla dwóch graczy raczej zapomnijmy... ...
Na PS2 premiera była 22 (Stany) na PAL przyjdzie czekać pewnie jeszcze ze trzy miechy (ale kto by czekał na PAL :P )

No ja niestety nie mam PS2 :( Ale nie obraziłbym się jakby dali tryb dwóch graczy - najlepiej do wyboru kooperację lub walkę z przeciwnikiem o wpływy w San Andreas :D

M@X 28.10.2004 00:22

Widzialem dzisiaj u kumpla co ma PS2. Powiem Wam tylko, koledzy, ze to jest KOSMOS! Pelen symulator zycia (fastfoody, fryzjer, silownia itd.), ale nie tak nudny jak simsy bo wzbogacony o daily routine prawdziwego czarnucha z poczatku lat 90'tych. Zakochalem sie w jednej stacji radiowej, w ktorej DJ'ami sa Dr Dre i Snoop Dogg. No i miasto - PRZEOGOROMNE! To trzeba zobaczyc, juz zacieram rece na wersje na PC - pewnie tez wyjdzie na DVD, ale tym lepiej - trzeba juz pomalu w swiecie gier komputerowych eliminowac ten przezytek, jakim jest CD. Mowie to z bolem serca, ale nowe generacje konsol zostaly wypuszczone od razu z napedami DVD i tam problem zaniknal. U nas zdecydowano sie dalej produkowac czytniki CD i dochodzi do kuriozalnych sytuacji jak np. UT 2004 na 6 CD, czy Far Cry na 5... IMHO najwyzszy czas to zmienic (bo od ilu lat istnieje standard plyty DVD?)!

revolver0 01.04.2015 19:30

ja ogarniam na razie tryb singleplayer, ciekawe jak z multi. Dobrze że są mody by grać w 1920 na 1080 i wygląda to nawet znośnie.

M@X 01.04.2015 22:02

11 lat... Serio?! :szczerb:

Jarson 02.04.2015 13:07

A dlaczego by nie... Ja od pół roku przechodzę GTA:SA - postanowiłem przypomnieć sobie stare tytuły zanim kupię piątkę, a GTA 4 przechodziłem przed dwoma laty, więc jest za świeże :D

GTA 2 nie byłem już w stanie łyknąc - zbyt archaiczne (choć kiedyś się tego nie zauważało), ale w trójkę mogę grać do dziś i nic mnie w niej nie razi. Tak samo, jak nie rażą mnie komiksy (choć ostatni przeczytałem może z pięć lat temu), mimo, że przecież postacie są wyraźnie rysunkowe ;)

Nawet jeśli to był pierwszokwietniowy żart, to sam pomysł jest dla mnie całkowicie naturalny :taktak:

revolver0 02.04.2015 14:35

nie to nie był żart, jakoś nigdy nie grałem w tą gierkę dłużej niż 5 minut i to w wersji na ps2, nie podchodziła mi ona, a teraz się wnerwiam...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16.