![]() |
Pytanie o dżwiek po konversji zAVI do VCD
Witam
Skonwertowalem film w avi programem DVDrip z napisami wszystko ladnie tylko ze dzwiek poprostu sie wylacza po 40 minucie filmu. Co zrobic zeby film byl w pełni z dzwiekiem? |
OdpowiedŹ
Jeśli to wersja 1.1 to nie powinno byc zadnych problemów. Jeżeli taka jest wersja to znaczy że plik avi jest kopnięty.
|
plik avi nie jest kopniety jest dobry ogladalem film wczesniej zdaje sie ze chodzi tutaj o jakosc dzwieku dalem ostatnio na wystarczajaca i dluzej sie konwertuje i pierwsza plyta wyszla dobrze wiec mam nadal nadzieje a dvdrip to jest ver 2.0
|
skad wogole go masz z jakiej strony? A tak wogole to wersja 2.0 slyszalem ze nie idzie lepiej niz 1.1 bo to nie jest jeszcze dobrze objasniona.
|
na jakiej stronie to nie wiem dokladnie ale wiem ze szukalem w google i tam znmalazlem dvdrip2 jakos dziala normalnie :| natomiast w tym demie dvdripa z experta tak samo sie przekonwertowalo czyli z brakiem dzwieku od pewnego momentu :| a jesli chodzi o ta jakosc to jeszcze nie udalo mi sie sprawdzic:/ bo czas konwertowania sie wydluzyl :/
|
Dvdrip
Cytat:
Jeśli ktoś z Was ma DVDrip 1.1 lub 2.0 to prosze o instalke na mojego maila toomasz2@o2.pl Bo 1.1 mam, ale trial i mi sie skonczyl, a na 2.0 nie moge kupic eksperta :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |