![]() |
Cytat:
W takim razie pytanie do ALEX'a-77 co skłoniło Cie do odświeżenia tego tematu? :D |
Ja osobiście mam Lite-on ale moj kuzol (mieszka 20 kroków ode mnie) ma tego LG i powiem ci że nie jest zadowolony. CZasem jest dobrze czasem jest źle. Ja bym polecał Ci TEAC, LITE-ON lub hp
|
Jezuuu, temat sprzed prawie 3 lat :)
Ciapus, chyba nawet nie zauwazyles ;). Ten typek juz napewno nie jedna nagrywarke kupil :). |
temat o wszystkim i o niczym :) dziwny...
Szukales tak na seriwsie to i na forum poszukaj. Wpisz np. w wyszukiwarce "LG" jeśli chcesz sie dowiedziec tylko o LG. Zanzaczam, że jeśli ta dyskusja zmieni się w popularną dysusje o LG, albo LG vs. Reszta Świata temat zamkne. Wsytarczy troszke się cofnąć w archiwum i mamy interesujący nas temat. Ja LG polecam, sam jestem b. zadowolony. Model o który pytasz jest troszke starszy i bardzo chwalony, niektórzy nawet mówią, że nagrywarki LG skończyły się na 16X były one bardzo dobre i nieżadko ludzie mają je do dziś i działają. Inna sprawa, że jak chcesz kupić używaną to musisz uważać. |
Jeżeli chodzi o mnie to niemogę nażekac mam już ją ponad 2 lata i chula,z tym że wypalam srednio 1 płytkę dziennie :mruga: używam róznych płytek i niezdażyło mi sie zeby miała problemy z jakąś .
Pozdro ALEX-77 |
moja lg dziaua bez problemu i nigdy nie zawiodua, poza tym wcześniej tesh miauem lg8 i była ok, kuzyn ma lg12 i jest spoko, moze po prostu lg jest doożo więcej na rynku i stąd "więcej" awarii, ale generalnie jakby to przeliczyć na procenty to może mniej? jush się sam pogubiuem... ale LG jest OK,
|
Cytat:
Nigdy mechanika LG nie była zbyt dobra - tzn. nie żeby ZAWSZE i WSZYSTKIE źle chodziły, ale często po dłuższym lub krótszym czasie użytkowania pojawiają się problemy. Można mieć szczęście, można go nie mieć. Jeżeli ma się pecha, można trafić i na walniętego Plexa, ale w przypadku LG to prawdopodobieństwo jest o wiele większe, i temu nie zaprzeczysz. Pozdro.6 |
Cytat:
od 3tygodni pali 40 plytek dziennie i nie nażekam(niejeden plextor nieytrzymal tyle)polecam pozdro |
Dla mnie jest super, choc lepszy jest Teac no i niedościgniony Plextor
|
Jak wszystkie LG - kiepska mechanika. Reszta cech użytkowych - zaskakująco dobra.
|
Co mozecie mi powiedzec na temat LG GCE 8160B
Jak w temacie. Nie interesuja mnie inne nagrywarki.
Pytam bo nie znalazłem testu tej nagrywarki na tej stronie www.cdrinfo.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:51. |