![]() |
Cytat:
|
Tez prawda - Każdy używa tego co mu pasuje :)
|
Cytat:
|
no tak z tematu o komunikatorach zrobiła się wojna przegladarek - znowu :/
Ja używałem Opery ale coś mi si wieszała (to pewnie wina zapchanego kompa) i tymczasowo (do formatu) używam FireFox'a i nie jest tak źle. A do czegoś IE'banie podobnego nie wruce. IE i jego nakładki to największy syf wsród przeglądarek! |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Mnie przekonala :)
sa pewne niedociagniecia - ale tylko w dzialaniu www raczej nie predko zmienie na cos innego, a o powrocie do ie nie ma mowy ;) |
Cytat:
A co do Opery - to dałem jej wystarczająco dużo czasu - i nie przekonała mnie do siebie :) |
Cytat:
Opera ma swoje wady, ale generalnie to dobry program. Trzeba jej tylko dać trochę czasu :) |
Cytat:
Opery próbowałem - ale nie przekonała mnie do siebie... |
Ilość załączników: 1
No panowie, ja juz na tlenie, poki co sie przyzwyczajam ;) dorwalem fajnego skina, emotki juz mam z www.emordki.prv.pl no i wszystko smiga, zovaczymy czy mi sie spodoba. Zainteresowani - mallow|AT|o2.pl
|
Cytat:
|
wiem jak dzialaja te skrypty i wiem co mozna a czego NIE mozna z ich pomoca uzyskac - mozna: rodzaj przegladarki, system operacyjny, ip - nie mozna: odpalone programy, tapeta na pulpicie, ilosc maili w skrzynce, imie kochanki bo tego w zapytaniu http nie ma i nigdy nie bedzie, czary to nie tutaj
powtorze sie az - obrazek nic nie ciagnie - komunikacja jest jednostronna, pasywna - otwierajac kazda strone posyla sie taka sama ilosc danych o naszym kompie - danych tak krytycznych, ze strach sie bac, wszystko inne wymaga skryptu odpalonego lokalnie... a to juz kwestia dziurawej przegladarki |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:55. |