![]() |
[problem] - GG i Emoty...
Ilość załączników: 1
....klikam na te żółtą gębe aby emota wstawić, a tu takie coś...od jakiegoś czasu już to mam, dzisiaj się wysiliłem i przeinstalowałem cały program i dalej to samo... co jest ???
|
albo nie masz emotek, albo we właściwościach masz wyłączone odtwarzanie animacji na stronach sieci.
|
Cytat:
|
w IE chyba, bo gg sie na nim opiera
IE narzedzia Opcje- internetowe- Zaawansowane- Multimedia- Pokaz obrazy |
Cytat:
|
niedawnno był problem z GG niedziałało poprawnie trzeba było wgrywac poprawki do XP
|
Cytat:
|
Cytat:
Obecnie mam SP2 i najnowsze GG - i krew mnie zalewa, bo emoty nadal nie działają i nie wiem jak to naprawić. Polecam przejść na Tlena - też obsługuje protokół GG, chociaż ma zupełnie inne emotikony. |
można sobie ściągnąć emotki z gg do tlena z tej stronki: http://www.tlen.vel.pl/
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS Może to poprawią w nowej wersji... bo jak nie to faktycznie tlen...:( |
Cytat:
a co do tlena - ja uzywam konnekta, pare dni temu z ciekawosci instalnalem Tlen'a Plus, zeby zobaczyc co tam nowego - niczym mnie nie zachwycil... pozostaje przy konnekcie! :) pozdro ;) |
Jak narazie znalazlem tylko jeden sposob na to aby te pi.... ikonki sie wyswietlaly: trzeab ustawic w gg.exe tryb zgodnosci z win 98 (niestety wtedy nie dziala znowu powergg).
|
Cytat:
trzaba czekać na aktualizacje |
Tyle ze ten bug jest od wersji 6.0.143.
Ostatnia "dzialajaca" to 6.0.142 (tyle ze wprowadzili troche poprawek od tej wersji do obecnej i dlatego sie przerzucilem). Panowie od gg sami ne widza co jest przyczyna i pisza kretynskie texty zeby sobie wsyztskie poprawki zaisntalowac do proawidlowego dzialania gg :) .Czyli albo nie wiedza ktora porawka zapewnia poprawne dzialanie albo w ogole takiej nie ma bo wszyscy pisza ze maja najnowsze poprawki do IE a tu kupa :D i emotow dalej nie ma . |
Cytat:
PS Widze ze na stronie gadu przestali podawac kolejne numery wersji, teraz niby wszystko jest 6.0 a zmieniaja sie tylko 'buildy' ale zassijcie najnowsze gadu i moze przestanie wam sie krzaczyc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:07. |