![]() |
Cytat:
Że Mediastory ogólnie nadają się na super podstawki Zwykłe Espery "minusowe" także :taktak: Wnioski nasuwają się same :D |
Mam takowa nagrywarkę pale na + i - esperanzy i verbatima wcześniej mediastora.
Medistora nie da się przeczytać po nagraniu prawie 100% płytek, esperanza paliłem i 8 i 4 to jka biore razy 8 to i tak pali razy 6, ale pomijając to to tak 50% tez potem nie gra, jeszcze pół biedy jak nagrywa sie kilka plkiów to potem można nagrać te co sie nie zrzucają, ale jak film na dvd to katastrofa nieraz 5 razy trza to samo nagrywać. Na verbatimy złego słowa nie powiem narazie 100% chodzi dobrze. Teraz przetestuje jeszcze tdk i pionier, nagrałem ich po 3 szt i było spox ale po 3 szt to nic nie mogę powiedziec bo tamtych płyt wypaliłem gdzieś po 30 sztuk. |
Cytat:
Jakieś problemy z czytaniem? :O Czy ze zrozumieniem tekstu? :czytaj: Tu akurat nie trzeba się rozwodzić: "Co autor miał na myśli?" :idea: Temat jest jasny i prosty! Nawet średnio rozwinięty szympans by zrozumiał :taktak: Czy ktoś ma jeszcze problemy ze zrozumieniem? :idea: BTW Bardzo się cieszymy, że masz LG i nie masz żadnych problemów :nie: Oby wszyscy byli takimi szczęśliwcami ^_^ Tylko czy w każdym temacie musisz to powtarzać? :\ A potem się wszystkim nie podoba, że tu czat jest :klnie: |
Cytat:
i nie pisz swoich fantazji tylko odpowiedz na pytanie |
lg pali wszystko
Nie mam problemu z jakimś wyborem płytek |
Serdeczne dzieki za pomoc!
|
A ja ze swojej strony tylko mały dodatek
Verbatim Pastel DVD+R :spoko: Nie ma lepszych płyt :nie: :czar: |
nic dodac nic ujac koledzy maja racie:D
|
Ja na 832S palę z dobrym wynikiem:
TDK DVD+R 4x, Verbatim DVD+R 4x, Platinum DVD+R 8x, Memorexy DVD+R, Dysany DVD+R, Bulkpaq DVD+-R, Esperanze DVD+-R, I te polecam :D |
tdk, verbatim, platinium , memorex i to dvd+r/rw :)
|
Lite-on Sohw 832s
Witam!
Zwracam się z prośbą do szczęśliwych posiadaczy tejże nagrywarki: jakich firm płytki ona lubi, jakie toleruje, a jakich nie znosi? Przetestowałem już "Hawki" (wiem, taniocha) ale pierwszych 5 płytek wypaliła elegancko, zatem zakupiłem większą ich ilość i już 4 poszły do śmieci. Teraz kupiłem trochę "MEMOREX-ÓW", bo też na początku paliła je ładnie i zobaczymy, co bedzie... Męczące jest to jednak, takie celowanie (nie mówiąc już o kosztach), dlatego liczę na jakąś bratnią rękę, która cóś doradzi... Z góry dzięki za pomoc! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:45. |