![]() |
Zrobilem tak jak mowisz tylko teraz uciekl mi gdzies ten dysk D.
Przy starcie systemu go widac ale pozniej jest lipa. Moze ktos wie jak go zainstalowac? |
Jeśli dysk C i D to partycje jednego dysku, to zrób z tego dysku jedną partycję, sformatuj dysk i zainstaluj ponownie Windows'a...
A jeśli są to 2 różne hdd to sformatuj OBYDWA przez program instalacyjny WinXP. |
Prosba do specow od kompa
Objawy:
-spowolnienie wszystkich procesow -nagly zanik wszystkich ikon(czysty ekran) -rozlaczanie z internetem Przeskanowalem system roznymi antyvirami(kaspersky,norton,panda,mks i inne),kazdy cos tam znalazl,usunal i nic sie nie zmienilo. Zainstalowalem od nowa Windowsa XP kasujac wszystkie poprzednie dane z tego dysku(C) podczas gdy dysk D byl formatowany dzien wczesniej bo pokazywal ze jest full a byl zapelniony w 50%. Caly problem rozpoczal sie 3 dni temu gdy zainstalowal mi sie jakis program sciagajacy reklamy.Od tamtej chwili padaly kolejne rzeczy:najpierw internet,pozniej mulilo kompa,teraz cos z grafika. Sorry za szkolniackie naswietlenie tematu ale nie jestem expertem w tych sprawach.Jezeli ktos ma jakis pomysl na rozwiazanie powyzszej sprawy to bede zobowiazany. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |