![]() |
to znowu ja, ściągnąłem patchera ,zainstalowałem i nie mogę go uruchomić .Pojawił się też plik rec tweak.conf. i myslę że jego trzeba uruchomić aby to ruszylo tylko nie wiem czym go otworzyć . Mam prośbe napisz mi dokładnie ze szczegółami jak mam to zroić . Odnośnie płytek(+) przy pręd.x4 nagrała się bezbłędnie, dzięki za to .Darek
|
bios
Na razie dzięki. Spróbuję..
|
juz dopadlem :)
litek 1633 ma najmniejsza predkosc palenia x4 ale jest mozliwe ustawienie mniejszej predkosci :) musisz bios z nagrywarki wgrac do omnipatchera i zaznaczyc inne predkosci palenia , potem zapisac go na hdd i wgrac tak przerobiony ponownie do nagrywarki. ale spruboj nagrac na plytkach verbatim dvd+r (plusowych) x4 nie powinno nic skakac i ciac sie :) |
Cytat:
Ja Ci nie pomogę , nie dla tego że nie chcę , tylko z przyczyn tech.! Ale spoko! jutro (a raczej dziś) napewno dopadnie Cię Turboni, Legion lub Vizzard ! I przywrócą Ci wiarę w człowieka ! To pewne ! |
namotałem w biosie
mam liteona 1213s odkąd nie zainstalowałem biosa od 1633s (podobno miało być extra) nagrywałem pr.x2 bez problemow( uzywam nośnikow tdk) teraz najmniejszą prędkość jaką mogę nagrywać jest x4 (haczą płyty) nie można zmienić w nero 63215 jak i w decrypterze informuje że najmniejszą pręd.nagr. jest x4 . Jestem nowicjuszem w tym temacie, i mam wielką prośbę czy ktoś by mi pomogł przywrócić stary bios lub by to wkońcu zaczeło działać.Prosił bym o szczegołowy opis . Dzieki z gory . Darek
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |