![]() |
red alert windows 2000
siemka...
czy ktoś wie co zrobić żeby red alert 1 działał pod windowsem 2000 ? już próbowałem z programikiem (APCOMPAT) który niby "oszukuje" windowsa... ale niestety programik sie nie sprawdza... jest żenujący. cały czas sie zawiesza. ps. nie mowcie mi zebym zainstalowal windowsa xp (bo podobno na nim dziala) bo nie chce :P |
Ilość załączników: 1
Cytat:
2. obrazek -> mi red altert [z all dodatkiami i trybem jak na screnie] dziala 100% dobrze |
Ilość załączników: 1
a tak btw. to odpalil ktos to na XP ??
chodzi mi o Red Alert [ten pod win (SVGA)] po odpaleniu wyskakuje taki bzdet: |
Cytat:
|
znczy ze jak postawisz jeszcze kilka ciekawych postów to będziesz awansował na ministranta...
|
Cytat:
PS: O co chodzi z tymi reputacjami, do czego to? Zapaliła mi się ikonka: dodaj reputację. |
ja ten pack kiedys za 100zl kupilem [z 3-4 lata temu ;)] warto bo poza fajnymi cdkami to dostaje sie ladne opakowanie [cos w stylu tego co jest z tvokay] no i ta legende
Remix powinienes dostac dezaprobate jak z tad do wachocka za to ze chesz sprzedac taka legende ;) |
Witam!
Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie jest to nowa gra (ba dosc stara), ale mam tez na uwadze, ze to klasyka i to jeszcze oryginaly ladnie opakowane. Zagranica kosztuja od 34$ - wiec 80 zl dobra cena (na gieldzie piraty sa za 10zl od CD) Kiedys w to gralem i mi sie bardzo podobalo, dlatego kupilem sobie ten pack. Teraz lezy, wiec moge go sprzedac - moze ktos sie bedzie z nigo bardziej cieszyl niz ja :) |
:D
ostanio nowi na forum maja w zwyczaju robic mocne wejscia, no coz, widac czasy sie zmieniaja BTW 80 zeta za 8 oryginalnych plytek to nie jest chyba duzo |
Cytat:
A moze mialby Ci oryginalne plyty poprostu oddac? Sory, frajerzy to nie tutaj :nie: Zreszta gdybym mial do wydania 80 zeta to bym sam te plytki kupil. |
Witam!
A co Ty mysles, ze za darmo to oddam? |
Re
Cena, cena.Cholerni Kapitaliści! Nic z wolontariatu
(( |
Witam!
No wlasnie cena... trzeba by sie dogadac, ale mysle, ze 80 zl bedzie dobrze... jak ktos chce to moge przeslac fotki (ale tylko do konkretnie zainteresowanych) |
Cytat:
|
Witam!
Moge Ci sprzedac Command & Conquer: Worldwide Warfare - zawiera: C&C (2CD) C&C Convert Operations C&C Tiberian Sun - 1st Level Playable Demo C&C Red Alert (2CD) C&C Red Alert Counterstrike C&C Red Alert The Aftermath razem 8CD - oryginal w pudelku |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |