![]() |
832s bitsetting problem
witam
Posiadam nagrywarkę LiteOn 832s. Bios VS0E oryginalny od LiteOn'a (przy wcześniejszym biosie ten sam kłopot). Problem polega na tym, że nie działa mi booktype. Zaden z programów (Booktype, Kprobe, DVDinfopro) nie umożliwia mi zmiany z DVD+R na DVD-ROM (płytka Verbatim). UDMA mam włączone, ASPI w wersji 4.60. WindowsXP. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Artur |
Ilość załączników: 2
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki za pomoc. |
Cytat:
Potraktowany OP z funkcją AutoBitsettingu Czyli krótko mówiąc - oryginalny VS0E z automatycznym bitsettingiem Postępowanie: Wkładasz płytę DVD+R/RW Wypalasz cuś Otrzymujesz płytę z Booktype DVD-ROM :D |
Cytat:
Dzięki za pomoc. Problem rozwiązany :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
i kolejny zadowolony user :D
|
Cytat:
:> |
ciekawe rzeczy opowiadacie :P
wgrałem biosik vsoe, a tutaj takie cudeńko... mam prośbę o info, jeśli zauważycie jakieś problemy. |
@Vizzard
Przepraszam jeśli to idiotyczne Podałeś 2 załączniki oba z takim samym rozmiarem należy wgrać oba czy wystarczy jeden pozdrowienia |
Cytat:
No to ja pozwolę sobie odpowiedzieć. Dwa są potrzebne aby wypakować z nich jeden plik który to dopiero wgrywasz. Innymi słowy otwierasz pierwszy rar, wypakowujesz z niego plik i go po prostu uruchamiasz. Dalej jak po maśle :) Pozdrawiam |
Panowie tylko ten autobitsetting w biosie to jest default-owy, ale za pomoca progza do nagrywania mozna go zmienic
|
@aptur dzięki. Faktycznie bez 2 części nie można wypakować pliku.
@icemac A w jaki sposób można to zrobić. Czy w alcoholu też. Jeśli tak to jak? pozdrowienia |
w alcoholu chyba nie da sie zmienic (tzn program go nie zmieni, poleci na default-owym)
co do Nero to juz zupelnie inna para kaloszy - ten robi to co chce ;) ale do czasu grzebania w rejestrze, jak mu sie ustawi ze ma byc booktype to jest :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |