![]() |
No i co z tego, czy popełniłem jakieś wykroczenie? płacę abo to ściągam a limitów nie mam, i tylko ja decyduje o tym co i ile zaciągne w danym miesiącu. To, że mają logi z tym co ściągam i wysyłam to wiem, bo kiedyś zgłaszałem awarie to mi gość powiedział, że przez takich jak ja padł serwer w Poznaniu i wymienił co kiedy i ile było ściągnięte.
|
martw się raczej tym, że jesteś na celownku.
tpsa monitoruje userów, którzy ściągają najwięcej danych... :P |
Ilość załączników: 1
Ciekawe kiedy jakiś "tuk" wyzeruje licznik na ten miesiąc, bo dalej mi dolicza do zeszłego.
|
to widze ze u mnie malutko... a ja sciagam tylko nockami... :|
|
Chcial bym zauwazyc ze ten transwer liczony jest od sierpnia - czyli 2 miechy. Wiec jak na zwyklego usera przystalo transwer mam sredni :P :
|
Cytat:
|
u mnie to co na licznku plus 2 Gb na obecnej sesji, wiec raczej dobry wynik biorac pod uwage limit 15 Gb :)
|
U mnie to roznie bywa. W tym miesicu akurat wylaczalem kompa na noc a w ciagu dnia nie zawsze wlaczalem od rana, tylko jak z uczelni wracalem ;).
W wakacje bylo duzo wiecej ;). |
ładne mi coś tam... ^_^
|
w tym miesiacu troche sciagalem, nie powiem.
Ale duza zasluga taty...cos tam ssal z FTPów Srednio mam 40GB |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to ja dam to co podaje TPSA:)
|
A ja tylko tyle... :) = warezy + torrent + minimalnie mułek bo nie mam high id :|
W sumie to ja nie wiem co wy tak wysysacie?? http://img53.exs.cx/img53/4403/taport.jpg Cytat:
|
to gratulacje.
ja maszynkę wyłączam w nocy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |